Facebook Pixel Stop ΠΑΟΚ για μεταγραφή Τζόλη στην Ελλάδα- Τετραπλασιασμός για Μεντιλίμπαρ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-14 23:48:00

Stop ΠΑΟΚ για μεταγραφή Τζόλη στην Ελλάδα, ούτε με 5.5 εκατ. - Τετραπλασιασμός στο συμβόλαιο Μεντιλίμπαρ

Οι Μιχείες

Η ειδική ρήτρα του Δικεφάλου για τον διεθνή άσο που ετοιμάζεται το καλοκαίρι να φύγει οριστικά από την Αγγλία. Πού θα συνεχίσει την καριέρα του, το... απαγορευτικό για να επιστρέψει στη Super League και οι απολαβές του νέου προπονητή του Ολυμπιακού.

Το ερχόμενο καλοκαίρι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν με Έλληνες παίκτες του... εξωτερικού. Ήδη ψάχνονται κάποιοι από τώρα για συγκεκριμένα ονόματα (Γιαννούλη, Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μπάρκα, Κυριακόπουλο). Εσχάτως γράφτηκε και για τον Χρήστο Τζόλη, με τον "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΉ" να έχει το follow up για την περίπτωση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ. Όπως και για το συμβόλαιο του Μεντιλίμπαρ με τον Ολυμπιακό...

ΤΖΟΛΗΣ/1: Φαντάζει αδύνατο να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στην Super League ακόμη κι αν διαθέσει 5.500.000 ευρώ κάποια Μπιγκφοράτη ομάδα. Και η αναφορά στο συγκεκριμένο ποσό γίνεται με βάση την υποχρεωτική οψιόν αγοράς του, που έχει βάλει η Νόργουιτς στην Φορτούνα Ντύσελντορφ, εφόσον η γερμανική ομάδα στο τέλος της τρέχουσας σεζόν ανεβεί στην Μπουντεσλίγκα! Βλέπετε για κάθε επίδοξο Μπιγκφοράτο μνηστήρα του Τζόλη... παραμονεύει ο ΠΑΟΚ που έχει φροντίσει/προνοήσει από τότε που έγινε το super deal πώλησης του Χρήστου Τζόλη στην Νόργουιτς (αντί 11.000.000 ευρώ συν 2.500.000 σε bonus) να βάλει υψηλότατη ρήτρα ασφαλείας. Ακριβώς για την περίπτωση που στο μέλλον τα "καναρίνια" ήθελαν να πουλήσουν τον διεθνή Έλληνα επιθετικό του στον... εγχώριο ανταγωνισμό (Ολυμπιακό/ΑΕΚ/ΠΑΟ). Η ύπαρξη της συγκεκριμένης ρήτρας καθιστά σχεδόν απαγορευτική την απευθείας μετακίνηση του Τζόλη από την Νόργουιτς σε ομάδα του πρώην ΠΟΚ. Θα πρέπει να πουληθεί πρώτα σε άλλη ομάδα του εξωτερικού και μετά σε άλλη ελληνική εκτός του ΠΑΟΚ.

ΤΖΟΛΗΣ/2: Όχι ασφαλώς πως ο 22χρονος φορ, με την εντυπωσιακή σεζόν που κάνει φέτος στη Bundesliga 2, δεν θα πάει προτάσεις στην Νόργουιτς ή ότι σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα. Θεωρητική η παραπάνω προσέγγιση. Άλλωστε η Φορτούνα ακόμη κι αν δεν ανέβει έχει και δεύτερη οψιόν αγοράς του Τζόλη, μη υποχρεωτική αυτή, που κυμαίνεται από 3,2 μέχρι 3,9 εκατ. ευρώ. Και λογικά θα την ενεργοποιήσει μέχρι τον Απρίλιο αφού στην συνέχεια μπορεί να τον μεταπουλήσει και να πιάσει πολύ περισσότερα με το γκελ που έχει σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα και εκτός Μπουντεσλίγκα ο Έλληνας επιθετικός. Υπάρχει για την Φορτούνα και το παράδειγμα της Στουτγάρδης με την αντίστοιχη περίπτωση της οψιόν αγοράς του Μαυροπάνου από την Άρσεναλ, που την έβγαλε πολλαπλά κερδισμένη. Και κάτι τελευταίο: εφόσον το καλοκαίρι η Φορτούνα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Τζόλη από την Νόργουιτς, ο ΠΑΟΚ ανάλογα με το ποιά θα είναι αυτή και με βάση το ποσοστό μεταπώλησης που έχει, θα εισπράξει ή 1.000.000 ή 700.000 ευρώ!

ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ: Σύμφωνα με την ισπανική πιάτσα agents οι αποδοχές του Βάσκου και των δυο συνεργατών του στον Ολυμπιακό, στο πρώτο 4μηνο της συνεργασίας τους δεν θα ξεπερνούν τις 400.00Ο ευρώ! Υπάρχουν όμως, bonus και για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Αν πάντως μείνει και την επόμενη σεζόν ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, τότε οι αποδοχές του μαζί με του τιμ του, μπορούν να φτάνουν κοντά και στα 2.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τιμωρία Λουτσέσκου και... έγκλημα με το ροτέισον - Υπόκλιση σε Κοτάρσκι, κόκκινη στον κόσμο του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags