Τάσος Τασιόπουλος: Για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, την έλλειψη του εύκολου γκολ και την αψιμαχία Μπακασέτα - Τάισον μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά παίρνοντας σαφή θέση για συγκεκριμένα θέματα.

Για τη θέση του φορ στον ΠΑΟΚ: «Η θέση του φορ είναι ένα θέμα που θίξαμε και το καλοκαίρι. Θέλει το φορ που θα έχει το εύκολο γκολ. Είναι κάτι που του λείπει. Θέλει έναν παίκτη στυλ Πρίγιοβιτς. Επιθετικά βγάζει εύκολα φάσεις ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει το εύκολο τελείωμα, κάτι που δημιουργει αγχος στην ομάδα. Η παρουσία ενός ικανού φορ θα έλυνε το πρόβλημα και θα έκανε την ομάδα πιο ισχυρή. Θα μπορούσε να μην έχει αντίπαλο η ομάδα. Στα πλέι οφ μετράνε οι λεπτομέρειες».

Για το ματς με τον ΠΑΟ: «Είχε δυο μορφές το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε να βάλει γκολ ο ΠΑΟΚ και όταν δέχθηκε το γκολ αγχώθηκε. Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε σοβαρός»

Για το ροτέισον: «Δεν κάνουν τόσο μεγάλο ροτέισον οι ομάδες σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια. Ήταν ημιτελικός, ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Φάνηκε η απορία το τι κάνω τώρα. Έχει καλό ρόστερ ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μπορούν και οι 22 να είναι ισάξιοι».

Για το αν μπορεί να πάρει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ: «Έχει μικρό προβάδισμα ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να γυρίσει το ματς. Αρκεί να είναι συγκεντρωμένος ο ΠΑΟΚ και να κάνει το γκολ».

Για φάση Μπακασέτα - Τάισον: «Ήταν μια στιγμή που μπορεί να συμβεί σε όλους. Αντέδρασε κάπως αυτόματα κια έπεσε. Ήταν δικαιολογημένες οι κόκκινες», είπε ο Τάσος Τασιόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πετάει" για την πρόκριση ο Ολυμπιακός με λυτρωτή Ελ Κααμπί και... σφραγίδα Μεντιλίμπαρ! (ΒΙΝΤΕΟ)