Facebook Pixel Επανέρχεται στο προσκήνιο διεθνής με την Εθνική για Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 18:39:00

Νέα δεδομένα για Ολυμπιακό! Επανέρχεται στο προσκήνιο διεθνής με την Εθνική ενόψει καλοκαιριού

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για Ολυμπιακό! Επανέρχεται στο προσκήνιο διεθνής με την Εθνική ενόψει καλοκαιριού

Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους ενόψει καλοκαιριού διεθνή ποδοσφαιριστής με τη Γαλανόλευκη, που έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ενόψει καλοκαιριού, έρχεται ο διεθνής ποδοσφαιριστής, μιας και πληροφορίες από την Αγγλία σημειώνουν ότι οι Ερυθρόλευκοι τον έχουν ψηλά στη λίστα τους και πιθανόν να κάνουν την κίνησή τους, αφού ο παίκτης μένει ελεύθρεος.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα Star αναφέρει πως: «Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χάσει έναν από τους δυνατούς της παίκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς ενδιαφέρεται γι' αυτόν ένας από τους γίγαντες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός. Οι "Blades" έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς πολλοί παίκτες μένουν χωρίς συμβόλαιο. H ελληνική πλευρά εξετάζει τη μεταγραφή του Μπάλντοκ στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν».

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι Σέφιλντ και Τζορτζ Μπάλντοκ δεν έχουν συζητήσει ακόμα για ανανέωση του συμβολαίου αι τονίζεται χαρακτηριστικά ότι «η μετακόμιση στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι μια ευκαιρία ζωής που απλά δεν μπορεί να αρνηθεί καθώς μπαίνει στα 30 του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε ήδη... αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - 13 γκολ/13 ασίστ και διεθνής στην Αργεντινή - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags