Facebook Pixel Ξεκάθαρος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - "Έδειξε τη δυναμική της η Ντιναμό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 20:37:00

Ξεκάθαρος Κροάτης πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - "Έδειξε τη δυναμική της η Ντιναμό - Λατρεύω να βλέπω τον..."

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Κροάτης πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ - "Έδειξε τη δυναμική της η Ντιναμό - Λατρεύω να βλέπω τον..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Κροάτης ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από τον Δικέφαλο του Βορρά και αναφέρθηκε στην κλήρωση με τον ομάδα από την πατρίδα του.

Γκόρντον Σίλντεφελντ: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μίλησε για την κλήρωση του Κόνφερενς Λιγκ όπου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σχολίασε για το που θα κριθεί το ζευγάρι, τόνισε πως ο Κοτάρσκι μπορεί να γίνει βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Κροατίας στο μέλλον.

Για την κλήρωση ΠΑΟΚ-Ντιναμό: «Την παρακολούθησα λάιβ την κλήρωση και είπα πως θα είναι ενδιαφέρον μονομαχία. Είναι δύσκολο να πούμε αν είναι καλύτερη από αυτήν που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στην αρχή της χρονιάς. Στην Κροατία όλοι βλέπουν πως η Ντιναμό δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά στην Ευρώπη παίζει καλά και απέκλεισε την Μπέτις. Σίγουρα αυτό δείχνει τη δυναμική της στην Ευρώπη, είναι ένα μεγάλο όνομα στην Κροατία και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Κόντρα στον ΠΑΟΚ θα απαιτηθεί να δώσουν τα πάντα».

Για τον Μίσιτς: «Είναι ο σταρ της ομάδας, θα έλεγα πως είναι η μισή ομάδα αλλά δεν μπορώ να το πω γιατί η Ντιναμό είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Είναι πολύ καθοριστικός παίκτης για την κροατική ομάδα και όταν δεν παίζει η Ντιναμό είναι εντελώς διαφορετική ομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Τον έχω παρακολουθήσει αρκετά φέτος, είδα τα δύο τελευταία στο Κύπελλο. Ήταν άτυχος ο ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό της Λεωφόρου, είναι πολύ καλή ομάδα. Πραγματικά αγαπώ να βλέπω τον Τάισον».

Για το ποιος είναι το φαβορί: «Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, δεν ξέρω αν μπορεί να βγει φαβορί. Δεν έχει τη συγκέντρωση η Ντιναμό να κατακτήσει το πρωτάθλημα, τα πιο σημαντικά παιχνίδια για εκείνη είναι στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει χάσει κάποιους βαθμούς στην Ελλάδα τελευταία, οπότε και για εκείνον είναι σημαντικά. Θα κριθούν πολλά για την κάθε ομάδα το τι θα κάνει στην έδρα της. Νομίζω πως το ζευγάρι θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τον Κοτάρσκι: «Δεν βλέπω γιατί να μην γίνει στο μέλλον πρώτος τερματοφύλακας στην Εθνική ομάδα της Κροατίας, πάει πολύ καλά στον ΠΑΟΚ. Στη χώρα μου έχουμε πολύ καλούς τερματοφύλακες, αν συνεχίσει έτσι όμως ο Κοτάρσκι τότε θα γίνει νούμερο ένα στην Εθνική», είπε ο Γκόρντον Σίλντεφελντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάετς στο Sportdog! "Εκρηκτικό θρίλερ στο ΠΑΟΚ-Ντιναμό" - Αποθέωση Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags