Facebook Pixel Έρχεται... μάχη Καρυπίδη, Αλαφούζου ενόψει τελικού Κυπέλλου
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 14:00:00

Έρχεται... μάχη Καρυπίδη, Αλαφούζου ενόψει τελικού Κυπέλλου - Το θέμα... φωτιά!

Sportdog Team
Έρχεται... μάχη Καρυπίδη, Αλαφούζου ενόψει τελικού Κυπέλλου - Το θέμα... φωτιά!

Οι Πράσινοι περιμένουν τον αντίπαλό τους στον τελικό Κυπέλλου, με τους Κίτρινους να είναι το φαβορί, όμως μόνο ηρεμία δεν φαίνεται να υπάρχει ενόψει του μεγάλου φινάλε του θεσμού.

Κύπελλο Ελλάδας: Πέρασαν μερικές εβδομάδες από τη μέρα που ο Άρης έκανε γνωστό ότι δεν εμπιστεύεται πια τους ξένους διαιτητές και επιθυμεί τον ορισμό μόνο Ελλήνων στους αγώνες του. Αυτή η στάση βέβαια πέφτει πάνω στην άρνηση των ομάδων της κορυφής που δεν το συζητούν καν.

Ενόψει του αγώνα της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο ότι θα οριστεί ξένος διαιτητής, αφού οι «πράσινοι» δεν μπαίνουν σε αυτήν τη συζήτηση, κάτι που φαίνεται ότι ισχύει και για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Η απόφαση της ΚΕΔ λοιπόν είναι να μην αλλάξει κάτι ως προς τους ορισμούς στα ντέρμπι, κάτι που θα αποτελέσει τον οδηγό της τόσο στους αγώνες των πλέι οφ, όσο και στη διαφαινόμενη αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Τσιλούλη: Τα "νόμιμα", τα (μη) ηθικά και ο... Βόκολος - Τα "πήρε" ο Καρπετόπουλος, ατάκες Χελάκη! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags