Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αξίζει τίτλο ο Βιεϊρίνια στο Last Dance του - Συκοφάντες με Πάμπλο
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-28 23:27:00

Αξίζει τίτλο ο Βιεϊρίνια στο Last Dance του - "Πρεμιερλιγκάτος" Ότο - Χυδαίες επιθέσεις από συκοφάντες σε Πάμπλο!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ποιος μιλάει τώρα για φιλικά παιχνίδια των δύο ομάδων; Ο Δικέφαλος έφυγε με σπουδαίο τρίποντο από τις Σέρρες χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Κωνσταντέλια, ενώ και ο Γιόνι Ότο ήταν καθοριστικός. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγραψε Ιστορία με τον Δικέφαλο, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία τέλειωσε το... μύθο των φιλικών.

Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ που έχουμε συνηθίσει αυτός που είδαμε στις Σέρρες, καθώς κάτι οι απουσίες, κάτι η κόπωση από τα σερί εξαντλητικά παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο τον έχουν φέρει στα όριά του. Ο Λουτσέσκου βασίστηκε πάνω στον Γιάννη Κωνσταντέλια και ο μικρός ''μάγος'' τον δικαίωσε. Στο παιχνίδι αυτό φάνηκε η κλάση του Ότο, ''φώναξε'' η απουσία του Μεϊτέ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγραψε Ιστορία.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, ο Δικέφαλος είχε ένα ζόρικο έργο καθώς οι απουσίες του ήταν... οριζόντιες και κάθετες μαζί: από όλες τις θέσεις έλειπαν παίκτες - ''κλειδιά'' και έπρεπε να βάλει ''παγκίτες''. Συγκεκριμένα, όσοι μπήκαν και δεν είναι βασικοί πήραν πολύ καλό βαθμό. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς έκανε τη δουλειά όποτε χρειάστηκε, στις απόπειρες των Ουάρντα και Σοφιανού και διέψευσε όσους τον θεωρούν ακατάλληλο για back-up του Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Νάσμπεργκ ήταν ικανοποιητικός και οι ''ασπρόμαυροι'' δεν απειλήθηκαν. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στον αρχηγό, τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο παίκτης που συνέδεε τον Πανσερραϊκό του 2011 με αυτόν που επανήλθε στην Super League φέτος, ύστερα από 12 χρόνια απουσίας, δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο άσο. Αυτός είχε σκοράρει τη χρονιά που οι Σερραίοι είχαν υποβιβαστεί και σήμερα έγραψε Ιστορία, όχι μόνο γι' αυτό το λόγο. Έγινε ο γηραιότερος αρχηγός του ΠΑΟΚ και παρότι δε βρίσκεται στο γνωστό του υψηλό επίπεδο, συνεισέφερε τα μέγιστα. Τι καλύτερο στο last dance του να στεφθεί πρωταθλητής με την ομάδα της καρδιάς του; Το αξίζει και οι συμπαίκτες του οφείλουν να παλέψουν και για τον ίδιο!

Πάμε και σε όσους δεν είναι ρεζέρβες, αλλά κομμάτια του βασικού κορμού. Ο Γιάννης Κωνσταντέλια πλέον δε χρήζει σχολιασμού, αλλά μόνιμης αποθέωσης καθώς αγώνα τον αγώνα εντάσσει στο παιχνίδι του όλο και περισσότερα στοιχεία. Απόψε όχι μόνο ηγήθηκε της προσπάθειας του ΠΑΟΚ, μα ταυτόχρονα πήρε τρομερές αποφάσεις σε μικρούς χώρους. Μια τέτοια ήταν η φάση του γκολ του που ξεκλείδωσε το ματς προς όφελος της ομάδας του.

Σήμερα ξεχωριστός ήταν και ο Γιόνι Ότο. Ο Ισπανός μπακ πήγε στο αριστερό άκρο της άμυνας ελλείψει Μπάμπα και έπεισε πως είναι παίκτης που έχει όλο το πακέτο. Μας το είχε δείξει και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πως μπορεί να ανταποκριθεί σε όλο το... φάσμα της άμυνας, το επιβεβαίωσε και στις Σέρρες σε μια μεστή εμφάνιση που υπενθύμισε ότι μιλάμε για ποδοσφαιριστή επιπέδου Premier League!

Κάτι τελευταίο για την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Ο Πάμπλο Γκαρσία λόγω του ΠΑΟΚτσήδικου παρελθόντος είχε δεχθεί χυδαίες επιθέσεις και κουβαλούσε τη στάμπα του προπονητή που ''χαρίζεται'' στον Δικέφαλο του Βορρά. Οι ατάκες για τη μόλις 1 κάρτα στα 3 περασμένα ματς με τους Θεσσαλονικείς κυκλοφορούσαν παντού, όμως οι ''συκοφάντες'' πήραν την απάντησή τους σήμερα. Δύο κόκκινες κάρτες με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, με τη μία να είναι σφοδρότατο χτύπημα. Κανένα φιλικό, λοιπόν και με τη βούλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδιο με Λουτσέσκου στις Σέρρες! Άποβλήθηκε ο Μορέιρα και έξαλλος έσπρωξε τον Ρουμάνο (ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags