Facebook Pixel Σουαλιό Μεϊτέ: Αποκαλύψεις του ατζέντη του Μεϊτέ για το μέλλον του!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 22:37:00

Αποκαλύψεις του ατζέντη του Μεϊτέ για το μέλλον του!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις του ατζέντη του Μεϊτέ για το μέλλον του!

Ο μέσος του ΠΑΟΚ είναι κομβικός για την ομάδα του Λουτσέσκου και όλοι αγωνιούν για το μέλλον του.

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο Καμέλ Ζαουαΐ, ατζέντης του Σουαλιό Μεϊτέ, μιλώντας για τις εμφανίσεις του Γάλλου μέσου και αναφέρθηκε στο αν έχουν γίνει επαφές με την Μπενφίκα και πώς ο ίδιος ο παίκτης βλέπει τις συνθήκες στον Δικέφαλο!

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είναι καλό και για τον ΠΑΟΚ και για εμάς που πάει καλά, χαίρεται για τις εμφανίσεις του, χαίρομαι και εγώ που παίζει καλά. Τον έχω πάρει από μικρό παιδί, τον είχα δει ως σκάουτ από μικρές γαλλικές ομάδες. Ηταν ικανοποιημένος από την χθεσινή εμφάνιση του και γενικά ικανοποιημένος με την ομάδα, μιλήσαμε μετά το ματς. Εχει εξαιρετική σχέση με τον προπονητή και με τον κόσμο, έχει κολλήσει με την ομάδα, είναι τέλειες οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ, μακάρι να κερδίσει κάποιον τίτλο, και γιατί όχι να μην προχωρήσει στην Ευρώπη και να φτάσει στον τελικό».

Για το αν μπορεί να παραμείνει ως μεταγραφή μετά το καλοκαίρι: «Αν ο παίκτης είναι χαρούμενος με μία ομάδα, όπως είναι στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να μείνει. Δεν έχουμε κάνει ακόμη επαφή με την Μπενφίκα, δεν θεωρώ πως είναι το κατάλληλο τάιμινγκ γι’ αυτό. Όταν με ρωτάνε από άλλες ομάδες, απαντάω πως πρέπει να τελειώσει η χρονιά και να σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ, έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

Εμείς θέλουμε να ξέρουμε τις προθέσεις της ομάδας πριν σκεφτούμε κάτι άλλο, πρέπει να μιλήσουμε πρώτα με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια προφανώς πρέπει να μιλήσουμε και με την Μπενφίκα. Όλα είναι πιθανά, ο Μεϊτέ είναι ευχαριστημένος με όλες τις συνθήκες στον ΠΑΟΚ, αγαπάει τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς. Αν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει στην Ευρώπη και φέρει και άλλους παίκτες και γίνει ακόμη πιο δυνατή ομάδα, τότε θα είναι έξτρα λόγος για να μείνει στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags