Ντάριο Κρέσιτς: Για τις μάχες του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, για το αν ο Δικέφαλος μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League, για το αν θα επιστρέψει στην Τούμπα ο Γιόσιπ Μίσιτς, αλλά και για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο βετεράνος γκολκίπερ.

Για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ντιναμό μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ: ''Οι πάντες είναι απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ. Η Ντιναμό δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο δεύτερο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δυνατός και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Conference League''. 

Aν θα επιστρέψει ο Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: ''Εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση της Ντιναμό. Ο Μίσιτις είναι σπουδαίος παίκτης, αισθάνεται άνετα στη Ντιναμό και είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα''. 

Tις μάχες του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ: ''Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά του Conference League είναι καλές. Το πιο σημαντικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι ότι η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα προχωρήσει στη διοργάνωση. 

Όσον αφορά την έδρα της Μπριζ, δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω καυτή. Ο ΠΑΟΚ αν είναι συγκεντρωμένος θα φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Βέλγιο και ειδικά αν παίξει όπως στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ντιναμό θα περάσει στα ημιτελικά. Η Μπριζ είναι από τις μεγάλες ομάδες του Βελγίου και θέλει προσοχή. Το μεγάλο όπλο του φετινού ΠΑΟΚ είναι το σύνολο, δεν έχει κάποιον σταρ και γιατί όχι να μην φτάσει μέχρι τον τελικό του Conference League''.

Για τον Κοτάρσκι:  ''Είναι από τους πιο ικανούς τερματοφύλακες και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Είδατε με τη Ντιναμό έκανε 2-3 κομβικές αποκρούσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και χρειάζεται τέτοιους τερματοφύλακες'', είπε ο Ντάριο Κρέσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!