Facebook Pixel Για αυτό χαμογελάνε στον ΠΑΟΚ με Τζόλη - Έτοιμo να μπει... χρυσάφι
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-21 20:13:00

Για αυτό χαμογελάνε στον ΠΑΟΚ με Τζόλη - Έτοιμo να μπει... χρυσάφι στα ταμεία της ομάδας

Sportdog Team
Για αυτό χαμογελάνε στον ΠΑΟΚ με Τζόλη - Έτοιμo να μπει... χρυσάφι στα ταμεία της ομάδας

Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν φέτος στη Γερμανία με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ και ήδη υπάρχουν πολλά μεταγραφικά σενάρια περί ενδιαφέροντος ομάδων για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

ΠΑΟΚ: Ο Χρήστος Τζόλης πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν φέτος στη Γερμανία με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ και ήδη υπάρχουν πολλά μεταγραφικά σενάρια περί ενδιαφέροντος ομάδων για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Βέρντερ Βρέμης και η Ουνιόν Βερολίνου είναι κάποιες από τις ομάδες που τσεκάρουν την περίπτωση του νεαρού επιθετικού. Την ίδια ώρα η Φορτούνα, βλέποντας πως ο Τζόλης έχει πέραση, είναι πολύ πιθανό να πληρώσει την ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στη συμφωνία της με τη Νόριτς για τον δανεισμό του παίκτη και θα προσπαθήσει να διαπραγματευτεί μετά την πώλησή του με περισσότερα χρήματα.

Ο ΠΑΟΚ προφανώς παρακολουθεί όλες αυτές τις εξελίξεις κι έχει κι έναν επιπλέον λόγο να περιμένει με ενδιαφέρον την κατάληξη της υπόθεσης. Διότι πολύ απλά στο συμβόλαιο πώλησης του Τζόλη στη Νόριτς υπάρχει πρόβλεψη διατήρησης ποσοστού μεταπώλησης 17,5%.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags