Facebook Pixel Το... group therapy του Μάντζιου που άλλαξε τα πάντα στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-24 19:09:00

Το... group therapy του Μάντζιου που άλλαξε τα πάντα στον Άρη - Έτσι ήρθε ο τελικός και το διπλό στην Τούμπα

Sportdog Team
Το... group therapy του Μάντζιου που άλλαξε τα πάντα στον Άρη - Έτσι ήρθε ο τελικός και το διπλό στην Τούμπα

Στα τελειώματα του 2023, αρχές 2024 ο Άρης βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση. Εικόνα που δεν… έπειθε, ενώ υπήρξαν και δύο αποτελέσματα που προκάλεσαν αντιδράσεις.

 

Άρης: Στις 20 Δεκεμβρίου 2023 για την 15η αγωνιστική, την τελευταία πριν αλλάξει ο χρόνος, οι Κιτρινόμαυροι υποδέχθηκαν τη Λαμία. Τελικό αποτέλεσμα 2-2, με γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 95’ κι αφού προηγήθηκαν τραγικά ατομικά λάθη. Στις 3 Ιανουαρίου 2024, ο Άρης πήγε να παίξει στην Τρίπολη με στόχο να βγάλει αντίδραση. Και φάνηκε αυτό να συμβαίνει μιας και στο πρώτο τέταρτο προηγήθηκε με 0-2, σ’ ένα ματς που τελικά έχασε με 3-2 (!).

Ήταν τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έβαλε τον εαυτό της σε μια δύσκολη κατάσταση, κινδυνεύοντας να μείνει χωρίς κίνητρο και στόχους, μιας και ακολουθούσαν τρία σπουδαία ματς. Ένα clasico με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο, το πρώτο στην Αθήνα. Τα παραπάνω προκάλεσαν «κατσάδα» μέσω skype από τον Θόδωρο Καρυπίδη, φέρνοντας τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Οι παίκτες, έπειτα, κλείστηκαν στα αποδυτήρια κι έκαναν μια συζήτηση μεταξύ τους, χωρίς την παρουσία προπονητή ή κάποιου άλλου. Το τι ακριβώς είπαν δεν έγινε γνωστό ποτέ. Τα αποτελέσματα όμως μίλησαν.

Νίκη επί του ΠΑΟΚ και μάλιστα σχετικά εύκολα και μία πρόκριση επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο, με τον Άρη να βλέπει μια χρονιά, που φαινόταν σχεδόν χαμένη, να καταλήγει πλέον ως μια σεζόν με την τεράστια ευκαιρία της κατάκτησης ενός τίτλου. Συν το ότι μπήκε περίπατο στα Playoffs, έστω κι αν απέχει από την 4η θέση.

Από τότε κι έπειτα οι Κιτρινόμαυροι σήκωσαν κεφάλι. Εκείνο το group therapy, σε συνδυασμό με την βελτίωση του κλίματος στα αποδυτήρια, συν τις πινελιές Μάντζιου (αγωνιστικά) και διοίκησης (μεταγραφές), έφεραν τον Άρη μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Να πάει σε τελικό Κυπέλλου έπειτα από 14 χρόνια και να έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα τρόπαιο έπειτα από 54. Και φυσικά να γράψει ιστορία…

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10αρι από Αγγλία θέλει να φέρει στην ΑΕΚ ο Άλβες - Λίστα με 6 "διαμάντια" σε Αλμέιδα - Ξεχωρίζει ο Ντιαλό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags