Facebook Pixel Τρομερή κίνηση από ξένο παίκτη του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-29 16:42:00

Τρομερή κίνηση από ξένο παίκτη του Άρη - Πλήρωσε για να αποφυλακιστεί κρατούμενος στην πατρίδα του

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση από ξένο παίκτη του Άρη - Πλήρωσε για να αποφυλακιστεί κρατούμενος στην πατρίδα του

Σε μια κίνηση που ελάχιστες φορές έχουμε δει προχώρησε ποδοσφαιριστής των Κίτρινων, που αποφάσισε να πληρώσει την εγγύηση για να αφεθεί κρατούμενος ελεύθερος στην πατρίδα του.

Άρης: Μία ιστορία με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ αποκαλύπτει ο ιρανικός Τύπος, με τον νυν παίκτη του Άρη να πληρώνει εγγύηση για να αποφυλακιστεί ένας κρατούμενος, από την περιοχή καταγωγής του, την επαρχία Αρνταμπίλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγκεκριμένος είχε φυλακιστεί για οικονομικές οφειλές και η μητέρα του, με τη βοήθεια ενός μέλος του συμβούλιο επίλυσης οικονομικών διαφορών της επαρχίας του Αρνταμπίλ ήρθε σε επαφή με τον Ανσαριφάντ.

Εκείνος ενημερώθηκε για την υπόθεση του κρατούμενου και κατέβαλε ολόκληρο το ποσό της ποινής του με την ευκαιρία του ιερού μήνα του Ραμαζανιού για τους μουσουλμάνους. Έτσι ο νεαρός κρατούμενος μπόρεσε να επιστρέψει στην οικογένειά του με την συνδρομή του Ανσαριφάρντ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλαν για Ιωαννίδη, "φρένο" σε Κομπότη - Στην Αθήνα ομάδα με... 22 εκατ. για Λιβάι, τι ζητάει ο Μελισσανίδης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags