Ιστορική εξασφάλιση των 9 «μικρών» της Super League με τετραετή συμβόλαια – ρεκόρ, με κίνηση-ματ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ της Λίγκας το μεσημέρι της Τετάρτης είχε μεγάλη είδηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού οι ενέργειες του κ.Μαρινάκη απέδωσαν καρπούς και οι 9 από τις 14 ομάδες μπορούν να υπογράψουν το μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ιστορίας του.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Λίγκας τόνισε:

«Κατάφερα να κάνω ό,τι έπρεπε, ώστε οι 9 από τις 14 ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν τετραετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, το μεγαλύτερο στην ιστορία τους! Και να πάρουν και προκαταβολή και αυτό χωρίς οι ομάδες να έχουν υποχρέωση, χωρίς να χρωστάνε τίποτα στον κ. Μαρινάκη. Όπως έκανα δύο φορές με την χορηγία της Stoiximan. Δε θέλω ούτε ψήφους, ούτε φιλικά, ούτε τίποτα. Μόνο να δυναμώσει το ποδόσφαιρο και να πάρουν οι ομάδες με το σπαθί τους συμβόλαια σοβαρά και με χρονικό ορίζοντα!

Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά».

Σε αυτό το σημείο ο κύριος Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει αφού το κλίμα δείχνει ότι δεν υπάρχει έδαφος για την πρόταση των ΠΑΟ/ΑΕΚ.