Facebook Pixel Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Τρίποντο παραμονής για τους Σερραίους!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-30 16:57:00

Τεράστια νίκη για Πανσερραϊκό με Αστέρα - Στη Super League και του χρόνου η ομάδα του Γκαρσία! (Hls)

Sportdog Team

Οι γηπεδούχοι πήραν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο και πλέον έχουν βάλει γερά θεμέλια παραμονής στη Super League.

Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Τεράστια νίκη για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της και πλέον έχει 30 βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως οι νεοφώτιστοι είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, σκόρερ για τους Σερραίους είναι οι Ουάρντα και Αυλωνίτης.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 59ο λεπτό, όταν και διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Γιαμπλόνσκι με τη φάση να εξετάζεται στο VAR. Ο ρέφερι Τσέτσιλας έδωσε την παράβαση και ο Ουάρντα νίκησε τον Τσιφτσή από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0. Το σπουδαίο τρίποντο "κλείδωσε" στο 74', όταν ο Ουάρντα εκτέλεσε κόρνερ με τον Αυλωνίτη να εκμεταλλεύεται την κόντρα της μπάλας στον Ρεγκίς γράφοντας το τελικό 2-0.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Xόβαν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής (Αυυλωνίτης 46'), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος, Μορέιρα (Ουεντραόγκο 62'), Χατζηστραβός (Σοφιανός 67'), Ουάρντα, Γούλερι (Τομάς 60'), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 75').

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος (Ατιένθα 60'), Καστάνιο, Άλβαρες, Αλάγκμπε (Γκος 79'), Σουρλής (Γιαμπλόνσκι 46'), Παλάσιος (Ρεγκίς 60'), Μπαρτόλο (Μάντζης 79'), Καλτσάς, Μιριτέλο.

Δείτε τα στιγμιότυπα στην κορυφή του κειμένου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags