Facebook Pixel Κώστας Κετσετζόγλου: "Πρώτη φορά επί Αλμέιδα που..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 12:20:00

Ανάλυση Κετσετζόγλου: Αυτό έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ με Ολυμπιακό - "Πρώτη φορά επί Αλμέιδα που..."

Sportdog Team
Ανάλυση Κετσετζόγλου: Αυτό έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ με Ολυμπιακό - "Πρώτη φορά επί Αλμέιδα που..."

Το σχόλιο του δημοσιογράφου για τη νίκη της Ένωσης κόντρα στους Πειραιώτες και το επόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι είπε για Αθανασιάδη.

Στη σημασία της νίκης της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού, αλλά και τη συνεισφορά των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο εστίασε ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι τεράστια νίκη, γιατί είναι η πρώτη φορά από τότε που ήρθε ο Αλμέιδα που με τον αντίπαλο να είναι πιο επικίνδυνος κατάφερε να πάρει ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι. Φέτος υπήρχαν τουλάχιστον πέντε ματς που η ΑΕΚ δικαιούτο να κερδίσει βάσει αριθμών και δεν το έκανε. Έχει αρχίσει ιδανικά τα playoffs και έχει άλλα δύο ντέρμπι μπροστά της», ανέφερε.

«Η ΑΕΚ έχασε τη μάχη του κέντρου από τον Έσε και τον Τσικίνιο. Ήταν από τις σπάνιες φορές που Γιόνσον και Σιμάνσκι ‘χάνουν’, γι’ αυτό και ο Πινέδα γύρισε πολύ πιο πίσω και έτσι απομονώθηκε ο Γκαρσία. Η αλλαγή του Λιούμπισιτς αποδείχτηκε πολύ σημαντική, γιατί ήρθε σε ένα σημείο που είχε χαθεί τελείως το κέντρο. Στο τέλος ο Ολυμπιακός παρασύρθηκε, ανοίχτηκε πολύ και το πλήρωσε. Η ποιότητα των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο έκανε τη διαφορά για την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός δεν πήρε τα ίδια πράγματα», πρόσθεσε.

 

Όσο για τον Γιώργο Αθανασιάδη είπε: «Ο Στάνκοβιτς τραυματίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο της προπόνησης πριν τον αγώνα, στις στατικές φάσεις. Έχει θλάση, θα δούμε πόσο καιρό θα λείψει. Θα επανεξεταστεί και νομίζω πως δεν προλαβαίνει Τετάρτη και Κυριακή. Έτσι όμως αναγεννήθηκε ένας ήρωας, ο Αθανασιάδης».

Τέλος, για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Στη Λεωφόρο ο στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη, όπως πάντα, αλλά και με ισοπαλία θα είναι πρώτη και θα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Η ψυχολογία δεν φτάνει, θα πάει στην έδρα ενός αντιπάλου που παίζει τελικό και θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε σχέση με χθες».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφί" Καρπετόπουλου για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός: "Αν ο Ρέτσος είχε κάνει φάουλ, αυτό το γκολ δε θα έμπαινε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags