Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί: Αποκαλύπτει πώς ήρθε ο Τερίμ στον Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 17:14:00

Αποκάλυψη Ατζούν: "Απελπισμένος με Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος, έμεινε έκπληκτος με Τερίμ"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ατζούν: "Απελπισμένος με Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος, έμεινε έκπληκτος με Τερίμ"!

Ο Τούρκος επιχειρηματίας αποκάλυψε πώς πείστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Φατίχ Τερίμ και δίνει το παρασκήνιο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε για τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την έλευση του Φατίχ Τερίμ στο Τριφύλλι, αναφέροντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Τούρκος κόουτς μπορεί να έρθει στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερεκτιμημένοι και στα… πούπουλα οι παίκτες του ΠΑΟ, επίδειξη παλαβομάρας ο Τερίμ - Ταφόπλακα η Λεωφόρος

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: "Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;". Είπα: "Το έργο σου είναι καλό, στον δάσκαλο του Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες". Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags