Κώστας Δράμπης: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Άρη  και μίλησε για τη νίκη του Άρη κόντρα στη Λαμία, σχολίασε τι του άρεσε και τι όχι στην εικόνα των «κιτρινόμαυρων» ενώ τόνισε πως του έκανε εντύπωση ο Ζουλ.

«Το μυστικό στην εποχή μας ήταν οι 8ετίες, δεν μπορούσα να φύγει κανείς από την ομάδα αν δεν περάσουν οκτώ χρόνια. Αυτό το γεγονός έφερε δεσίματα μεταξύ των παικτών, φιλίες» τόνισε αρχικά.

Για τη νίκη του Άρη με τη Λαμία: «Είχα καιρό να πάω στο γήπεδο, το προχθεσινό παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν άχρωμη, δεν είχε ρυθμό, η ανάπτυξη δεν ήταν τόσο καλή. Μου ήρθε ένα πικρό συναίσθημα, δεν επιτρέπεται στα πλέι οφ να μην δείχνεις την ταυτότητά σου. Ούτε στον προπονητή δίνω άλλοθι για το πείραμα που έκανε, γιατί θα μπορούσε να είχε κοστίσει. Έτυχε να συζητήσω με τον πρόεδρο, δυσανασχετούσε με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο, του είπα και εγώ τη γνώμη μου.

Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να διορθώθηκαν όλα όσα δεν γινόντουσαν στο πρώτο μέρος. Ο Ζουλ μου έκανε εντύπωση, έκοβε, έτρεχε, μοίραζε. Από τη στιγμή που έβαλε ο Άρης το πρώτο γκολ, η Λαμία φάνηκε να εγκαταλείπει την προσπάθεια. Το βασικό ζητούμενο είναι να παγιωθεί μια 11άδα, δεν μπορείς να κάνεις πειράματα σύνθεσης και τακτικής. Πρέπει να επιμένουμε στο μοντέλο που μας ταιριάζει και να κορυφώσουμε τη φόρμα μας στο τέλος των πλέι οφ και στον τελικό του Κυπέλλου», είπε ο Κώστας Δράμπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νίκη με Ολυμπιακό ίσως φέρει μία αποχώρηση έκπληξη στην ΑΕΚ - Χτίζουν τη νέα ομάδα με Τσικίνιο-Έσε!