Facebook Pixel Εξελίξεις στο θέμα Βέλεθ στον Άρη - Τότε αναμένεται η επιστροφή του
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-05 19:48:00

Εξελίξεις στο θέμα Βέλεθ στον Άρη - Τότε αναμένεται η επιστροφή του

Sportdog Team
Εξελίξεις στο θέμα Βέλεθ στον Άρη - Τότε αναμένεται η επιστροφή του

Ο Άρης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Superleague 1, με τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Άρης: Ο Άρης ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την τέταρτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Superleague 1, με τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Άκης Μάντζιος ακόμα δεν μπορεί να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Φραν Βέλεθ που έχει μείνει εκτός λόγω ενοχλήσεων από την προηγούμενη εβδομάδα και όπως όλα δείχνουν από την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ώστε να επανέλθει σταδιακά. Ο Ισπανός είναι σημαντικός για τα πλάνα του Άκη Μάντζιου, καθώς του δίνει λύσεις τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο κέντρο της άμυνας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκοψε" σέντερ με 16,3 π. και 13,1ρ. ο Αταμάν - Εξετάζει ψηλό από την Ελλάδα - Μεγάλος αντίπαλος για Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags