Facebook Pixel "Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με Ζίβκοβιτς - Σημαντικός κίνδυνος ενόψει συνέχειας
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-08 15:05:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με Ζίβκοβιτς - Σημαντικός κίνδυνος ενόψει συνέχειας

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ με Ζίβκοβιτς - Σημαντικός κίνδυνος ενόψει συνέχειας

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να πήρε πολύ σημαντικό βαθμό στην έδρα της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί ένα σημαντικό ζήτημα με τον Σέρβο επιθετικό.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ μέτρησε χθες έξι κίτρινες κάρτες, άλλες τόσες είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και δύο ακόμη καταγράφηκαν στο clasico με τον Άρη, την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ. Συνολικά οι κάρτες έφτασαν τις 14, όμως, μόνο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς βρίσκεται στο όριο τιμωρίας. 

Ο Σέρβος άσος έχει συμπληρώσει δύο κάρτες (με τον Αρη και χθες) και έτσι αν στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στις 21 Απριλίου δεχθεί μία ακόμη, θα χάσει το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Σε ένα τέτοιο σενάριο, το θετικό είναι ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το εκτός έδρας με την Λαμία που ο ΠΑΟΚ θα πάει, λογικά, σε ροτέσιον καθώς χρονικά είναι ανάμεσα στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ας δούμε, τέλος, ποιοι άλλοι παίκτες πλην του Σέρβου έχουν δεχθεί κάρτα, μία φορά όμως:

Σβαμπ (στο ματς με Αρη), Ντεσπόντοφ, Κεντζιόρα, Σαμάτα, Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Τάισον (με Παναθηναϊκό), Μουργκ, Μεϊτέ, Ότο, Μπάμπα, Σάστρε (με ΑΕΚ). Στο ματς με την Λαμία στην Τούμπα κανείς παίκτης δεν είχε «κιτρινιστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κανένα φάουλ στον Γκατσίνοβιτς! Τραγική διαιτησία στο Άρης-ΠΑΟ - Θα έκλεινε η Εθνική Οδός αν…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags