Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Σε ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης - ΑΕΚ ο Καμαρά!
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 10:00:00

Φεύγει για ομάδα Ch. League o Κουλιεράκης, πιο ακριβή πώληση από Τζόλη - Ρίχνει το κασέ για ΑΕΚ ο Καμαρά!

GOALάρες by Εvaggelistis

Σε σύλλογο που πρωταγωνιστεί σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει στο Sportdog.gr πως είναι σχεδόν... προδιαγεγραμμένος ο δρόμος του Έλληνα στόπερ του Δικεφάλου, από το καλοκαίρι και μετά, αλλά και την τελευταία εξέλιξη με τον χαφ του Ολυμπιακού

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ: Τεράστια ταλέντα και τα δυο αλλά σε ένα ακόμη μεγάλο ματς, σε μια αναμέτρηση... πολεμική/ίσων μέτρων μετρήθηκαν και ο μεν Κρητικός αμυντικός έβγαλε τεράστια προσωπικότητα και ηγετικότητα, ο δε Βολιώτης βιρτουόζος μεσοεπιθετικός πως δεν μπορεί ακόμη να κάνει την διαφορά, δεν έχει την απαραίτητη "σκληράδα". Ίσως γιατί ο "Ντέλιας" δεν είναι ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο, παρά το αναμφισβήτητο χάρισμα του με την μπάλα.

Ένα απλό συγκριτικό παράδειγμα: πως είναι ο ΠΑΟΚ με Τάισον και πως με Κωνσταντέλια αλλά χωρίς τον Βραζιλιάνο. Αντιθέτως ο Κουλιεράκης μπορεί ηλικιακά να είναι ο πιο μικρός (δεν έχει κλείσει τα 21 του χρόνια) αλλά ήδη είναι ο πιο έτοιμος από κάθε άλλο νεαρό ταλαντούχο Έλληνα ποδοσφαιριστή, για να φύγει το καλοκαίρι στο εξωτερικό, να πάει οπουδήποτε έξω και να σταθεί. Καλύτερα από όλους το γνωρίζουν αυτό οι... ειδικοί, δηλαδή agents & scouts από τις διεθνείς πιάτσες.

Διαβάσαμε πως ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ θα τσεκάρει τον Κωνσταντέλια στο Μπριζ - ΠΑΟΚ. Η στήλη, λοιπόν, επειδή γνωρίζει θα κάνει την πρόβλεψη πως ο Κουλιεράκης, αν τελικά τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ, θα πάει σε καλή - πρωταγωνίστρια ομάδα ή της Αγγλίας ή της Ιταλίας ή της Ισπανίας!! Οι συγκεκριμένες αναφορές δεν γίνονται στην τύχη απλώς δεν είναι τώρα προς δημοσιοποίηση περισσότερα στοιχεία, όπως... διευθύνσεις και ονόματα. Όλα στην ώρα τους, με την επισήμανση πως για τον Κουλιεράκη είναι σχεδόν... προδιαγεγραμμένος ο δρόμος του, από το καλοκαίρι και μετά.

 Δηλαδή... τοπ ομάδα, επιπέδου ακόμη και Τσάμπιονς Λιγκ, με transfer fee ξεκάθαρα υψηλότερο απο εκείνο που πουλήθηκε ο Τζόλης στην Νόργουιτς (συνολικά ήταν 13.000.000). Η φετινή πορεία αλλά και... προοπτική του ΠΑΟΚ, ο δικός του πρωταγωνιστικός ρόλος, τα... ματς-μεταγραφής που έκανε με ΑΕΚ/Παναθηναικό/Ντιναμό κι όσα παρόμοια έρχονται, απλά απογειώνουν τον "Κούλιε"...

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην ελληνική μάνατζερική πιάτσα θέλουν τον Γαλλο-αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αποχωρήσει τον Ιούνιο από του Ρέντη, να παραμένει σοβαρή υποψηφιότητα για την ΑΕΚ. Και αυτό αφού σύμφωνα με την ίδιες πηγές φαίνεται πως έχει ρίξει αρκετά τα λεφτά που ζητάει, ειδικότερα το μπόνους υπογραφής. Θυμίζω πως ο Καμαρά προτεινόταν δεξιά και αριστερά από τους ατζέντηδες του με πριμ υπογραφής 3 εκατομμύρια ευρώ για τριετές και 1,5 εκατομμύριο ετήσιες αποδοχές. Προφανώς αυτά τα ποσά δεν τα βρίσκει κι άρχισαν το... σκόντο!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα - "Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο" - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags