Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι όλος ο οργανισμός του Άρη στηρίζει τον Τσέχο κάτι που φάνηκε και στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς, με τους Θόδωρο Καρυπίδη, Άκη Μάντζιο και τους συμπαίκτες του να εκφράζουν την στήριξή τους προς το πρόσωπό του. Στη χθεσινή προπόνηση, επίσης, υπήρξε κι ένα τετ α τετ του Μπράμπετς με τον προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, η περίοδος ντεφορμαρίσματος που φαίνεται να διανύει ο Τσέχος, ενδεχομένως να οφείλεται και στο γεγονός ότι από τον Ιανουάριο παίζει συνεχόμενα. Έτσι είναι πιθανό σε κάποιο από τα επόμενα ματς να πάρει ανάσες και να μείνει εκτός.

Η ειδική διαχείριση με Βέλεθ

Από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, ο Φραν Βέλεθ βρίσκεται στα πιτς έχοντας υποστεί θλάση. Όλο αυτό το διάστημα ήταν με θεραπείες, πριν από μερικές ημέρες άρχισε τρέξιμο, ενώ το πλάνο που υπάρχει για τον Ισπανό είναι να βγάλει το φουλ πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακόμη κι αν συμβεί αυτό όμως, μόνο σίγουρη δεν είναι η παρουσία του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις, ενώ θα πρέπει να συναποφασιστεί από προπονητή, γιατρό και παίκτη, αν η επιστροφή του στο ματς της Κυριακής, κρύβει κάποιο κίνδυνο υποτροπής. Για την ώρα ο Βέλεθ παραμένει αμφίβολος και η παρουσία του στο ματς με την ΑΕΚ θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής.

Πηγή: Sfina.gr