Facebook Pixel Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Να ευχαριστούν το Θεό για τη φανέλα"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-18 18:32:00

Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Όποιος φοράει τη φανέλα, να ευχαριστεί τον Θεό"

Sportdog Team
Παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Όποιος φοράει τη φανέλα, να ευχαριστεί τον Θεό"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος του Δικεφάλου του Βορρά και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τη Μπριζ τονίζοντας ότι όποιος φοράει τη φανέλα της ομάδας πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό.

Λουτσιάνο: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής και μίλησε αναφορικά με την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ για τη φάση των «8» του Conference League τονίζοντας πως όποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ φοράει τη φανέλα της ομάδας πρέπει να ευχαριστεί τον Θεό.

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ: «Θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να περάσει, η Μπριζ έδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις καθώς μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο από ότι βλέπουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα και αν κάνουμε πρόβλεψη μπορεί να γίνουμε ρεντίκολο.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση, μπροστά σε μία κατάμεστη έδρα , παρόμοιας της όπου δεν έχει συναντήσει ξανά η Μπριζ , απέναντι σε φιλάθλους που είναι από τους πιο σπουδαίους που υπάρχουν σε ομάδα».

Όσο για τη στήριξη του κόσμου: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, από το ζέσταμα θα καταλάβουν ακριβώς που ήρθαν οι αντίπαλοι ενώ οι παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας θα πρέπει να ευγνωμονούν τον Θεό που έχουν καταφέρει να αγωνίζονται με αυτή τη φανέλα», είπε ο Λουτσιάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θαναηλάκης: "Ευλογημένος για τον… Ολυμπιακό" - Αποκάλυψη για Ρέαμπτσιουκ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags