Facebook Pixel Εκτός τρεις παίκτες του Άρη ενόψει ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-19 23:09:00

Ψάχνει για λύσεις ο Μάντζιος - Εκτός τρεις παίκτες του Άρη ενόψει ΑΕΚ

Sportdog Team
Ψάχνει για λύσεις ο Μάντζιος - Εκτός τρεις παίκτες του Άρη ενόψει ΑΕΚ

Με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των Κίτρινων ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (21/4) με την Ένωση και ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να βρει λύσεις.

Άρης: Συνεχίζεται η προετοιμασία των Κίτρινων ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/4) με την ΑΕΚ με τον Άκη Μάντζιο να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς οι Φεράρι, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοφ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, την ίδια στιγμή πάντως που ο Φαμπιάνο ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος αλλά δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

"Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (21/04, 19:30), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις επιθετικής μετάβασης και τακτικής, καθώς και παιχνίδι τακτικής).

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Φράνκο Φεράρι, Φραν Βέλεθ και Σάπι Σουλεϊμάνοφ έκαναν ατομικό", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΟΝΟ ο Μεντιλίμπαρ πίστευε στον φευγάτο, στον "άχρηστο" και στον… Ρέτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags