Μια λύση από την Ιταλία και το ρόστερ τής Σασουόλο φαίνεται ότι έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, καθώς η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε στη Serie B και μια σειρά από αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών αναμένεται να απασχολήσουν.

Πρόκειται για τον Ούρος Ράτσιτς, διεθνή Σέρβο αμυντικό μέσο, 26 ετών, που πριν τη Σασουόλο είχε θητεία σε Ερυθρό Αστέρα, Βαλένθια, Τενερίφη, Μπράγκα και Φαμαλικάο.

Το καλοκαίρι τού 2023 η Σασουόλο πλήρωσε 2,2 εκατ. ευρώ στη Βαλένθια για να τον αποκτήσει και έχει συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2027, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους στη Serie B.

"Για αυτό δεν πήγε καλά φέτος στη Σασουόλο  - Βάθος στον πάγκο του Ολυμπιακού - 6άρι, χωρίς πρωτοβουλίες"

Το market value τού παίκτη βρίσκεται στα 3 εκατ. ευρώ (πριν από λίγα χρόνια είχε φτάσει στα 10 εκατ. ευρώ), φέτος είχε συνολικά 23 εμφανίσεις, 1 γκολ και 1 ασίστ, και η περίπτωσή του μπορεί να απασχολήσει για το ρόστερ. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννούλας, σχολίασε μέσω του sportdog για την περίπτωση του Ράτσιτς: "Χαφ είναι, αλλά δεν ήταν και στις πρώτες επιλογές για βασικός κ.λπ. Έπεσε και στο ευρύτερο ναυάγιο της Σασουόλο φέτος, που έφερε και τον υποβιβασμό".

Τον "βλέπεις" στον Ολυμπιακό;

"Δεν ενθουσιάστηκε φέτος από αυτόν τον παίκτη. Αλλά μπορεί να δώσει βάθος στον πάγκο".

Ποια είναι η θέση του στα χαφ;

"Πιο πολύ ανασταλτικός παίκτης, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, κλασικό 6άρι. Είναι και διεθνής με τη Σερβία, αλλά δεν ξετρελάθηκα μαζί του".