Πριν από μερικές μέρες τα γερμανικά ΜΜΕ είχαν σημειώσει πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μαζί του! Ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα στην Ζανκτ Πάουλι από την οποία μετά από τρία χρόνια και έχοντας φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού αποχώρησε! 

Φέτος σημείωσε 21 γκολ και 15 ασίστ σε 37 παιχνίδια. Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί στη θέση "10" αν και στο παρελθόν έπαιξε και στην κορυφή αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Και εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ουσιαστικά αγωνίζεται στη θέση του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι πανέτοιμος για να αντικαταστήσει τον νεαρό σε περίπτωση που η Σάλτσμπουργκ επιστρέψει με δελεαστική πρόταση!

Για τον Γερμανό πρέπει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΟΚ του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο: Να αγωνιστεί στο CHL και αυτό δεν τον αφήνει αδιάφορο και κατά συνέπεια είναι ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί για την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Να σημειώσουμε πως τις περασμένες μέρες τα γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Χάρτελ που γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1996, ήταν στο "κάδρο" και της Τραμζονσπόρ, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.