Ο 27χρονος χαφ που το βράδυ αποχαιρέτησε το βράδυ της Τρίτης τον Ολυμπιακό και, όπως φαινεται, ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Η ιστοσελίδα Africafoot, που έχει εξειδίκευση σε θέματα ποδοσφαίρου στην Αφρική, με αποκλειστικό δημοσίευμα αναφέρει πως η συμφωνία του Δικέφαλου με τον Καμαρά είναι δεδομένη και μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους πρωταθλητές.

"Ο Μαντί θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ - Ο νυν πρωταθλητής Ελλάδας φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 27χρονο, και σύμφωνα με πληροφορίες του Africafoot η μεταγραφή του θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Γίνονται σοβαρά τα πράγματα για τον Μάντι Καμάρα. Στο τέλος του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, ο μέσος από την Γουινεα θα μείνει στην Ελλάδα και εκτός από μια μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής, θα βρεθεί στονΠΑΟΚ που πήρε το πρωτάθλημα και προκρίθηκε στο επόμενο UEFA Champions League.

Μια ομάδα που πλέον ψάχνει να ενισχύσει τις τάξεις της, προετοιμάζοντας αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που έχει στην διοργάνωση. Ο διεθνής μέσος από την Γουινέα θα είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφη του ΠΑΟΚ.

Ο Καμαρά αναμένεται να υπογράψει ως ελεύθερος στον ΠΑΟΚ με αύξηση αποδοχών. Σε απόλυτη αρμονία με το αίτημα του παίκτη βρίσκονται και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων!