Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άνχελ Λόπεθ, με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει για τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, όσο και για τον Μάρκο Λιβάγια της Χάιντουκ Σπλιτ, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά , ενώ ειδική αναφορά έκανε και στον πρώτο σκόρερ του Άρη και του Πρωταθλήματος, Λορεν Μορόν.

Αρχικά για τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον γνωρίζω γιατί αγωνιζόταν στην περιοχή μου, παλαιότερα είχε αγωνιστεί στη Μπαρτσελόνα μπορεί να μην έπαιξε πολύ αλλά και μόνο που τον επέλεξε λέει πολλά , μετά στην Εσπανιόλ και φέτος έχει βρει δίχτυα 22 φορές σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, δύσκολο να βρεις χώρους για να εκτελέσεις και πραγματικά αυτό είναι σημαντικό απέναντι σε σκληρές άμυνες. Έχει το ποδόσφαιρο και την τακτική στο μυαλό του, ενώ έχει και σύμμαχο του την ταχύτητα».

Προσθέτοντας για τον 33χρονο: «Η Εσπανιόλ μπορεί να βρίσκεται τώρα στη δεύτερη κατηγορία, αλλά είναι μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας , οπότε πιστεύω ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Είναι ανταγωνιστικός κάτι που φαίνεται από τα 22 γκολ που έχει φέτος, αλλά για εμένα το μόνο ερωτηματικό που έχει από πάνω του είναι η ηλικία και το πως αυτή θα τον επηρεάσει σε τομείς όπως η ταχύτητα κάτι το οποίο επηρεάζεται από την ηλικία και τα χρόνια που περνάνε».

Συγκρίνοντας τον ίδιο με τον Μάρκο Λιβάγια, τόνισε: «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, είναι διαφορετικοί μεταξύ τους. Ο Λιβάγια είναι ένας παίκτης που θέλει τη μπάλα στα πόδια , δεν είναι παίκτης ''χώρου'', για εμένα είναι πιο ποιοτικός, πιο δημιουργικός. Ο Μπρειθγουεδερ θα έχει περισσότερα γκολ, χρειάζεται περισσότερο χώρο για να δράσει. Τον θεωρώ μεγαλύτερο σκόρερ».

Όσο για τον Λορέν Μορόν: «Δεν είναι εύκολο να έχεις πετύχει 21 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, τον βοηθάει η κοινή φιλοσοφία, η ομοιότητα στον καιρό , στις συνθήκες ζωής από την Ισπανία στην Ελλάδα και νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έχει τις εν λόγω επιδόσεις με τη φανέλα του Άρη. Είδατε, ήταν ένας παίκτης που είχε καταγράψει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στη Β κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και είδατε το πόσο περίφημα τα πήγε στην παρουσία του στη Superleague 1».

Ενώ για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη: «Θεωρώ ότι είναι δύσκολο για τον Άρη να κρατήσει τον Μορόν στην Ελλάδα, θα υπάρχουν επίσης αρκετές προτάσεις για τον παίκτη και νομίζω ότι θα έρθουν μεγάλες προσφορές για την απόκτηση του από συλλόγους. Θεωρώ ωστόσο ότι ο ίδιος θα είναι ευγνώμων στον Άρη που τον έφερε ξανά στο υψηλότερο επίπεδο».