Με τον Ολυμπιακό έχει συνδεθεί, ξανά, το όνομα του Χρήστου Τζόλη τις τελευταίες ημέρες, καθώς μέσω του sportdog είχατε ενημερωθεί από τα τέλη Μάρτη για το ενδιαφέρον που υπάρχει - Στο θέμα με τίτλο Τζόλης για μεγάλη ελληνική ομάδα, τον χάνει ο ΠΑΟΚ - Πρόταση του ιδιοκτήτη στον κόουτς - Γιατί έχει δύο ρήτρες

Ο Έλληνας άσος διένυσε εξαιρετική σεζόν, είχε γίνει ο απόλυτος ηγέτης τής ομάδας και με 24 γκολ (συνολικά) και 10 ασίστ ήταν ο πιο παραγωγικός παίκτης της Bundesliga 2 - Και συνέβαλε καταλυτικά στην προσπάθεια της Φορτούνα για άνοδο στην πρώτη εθνική κατηγορία της Γερμανίας.

Θα μπορούσε να απασχολήσει στα σοβαρά τον Ολυμπιακό και να επιδιώξουν οι Πειραιώτες να τον ντύσουν με τη φανέλα τους; Πολύ περισσότερο τώρα που η Φορτούνα έδωσε τα 3,5 εκατ. ευρώ που υπήρχαν στην οψιόν τής συμφωνίας με τη Νόριτς (συνολικά μέχρι στιγμής στην καριέρα του 22χρονου άσου έχουν πληρωθεί περίπου 15 εκατ. ευρώ σε transfer fees!) και τον έκανε δικό της για να τον ξαναπουλήσει.

Γιατί από τη στιγμή που η γερμανική ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο, ο Τζόλης είναι ο μοναδικός τρόπος που έχει για να γεμίσει τα ταμεία της.

"Έτσι έχει φτάσει τα 24 γκολ και 10 ασίστ φέτος - Τη διαφορά σε όλες τις ομάδες του Top4 - 7+ πουλάει η Φορτούνα"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στη Γερμανία, προκειμένου να εμπλουτίσουμε το ρεπορτάζ...

"Εντυπωσιακή σεζόν έκανε φέτος στην Τσβάιτε. Ουσιαστικά είναι ο λόγος που η Φορτούνα έφτασε πολύ κοντά στο να ανέβει φέτος κατηγορία. Είχε εξελιχθεί σε ηγέτη της ομάδας", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πώς τον αξιοποιούν και είναι τόσο παραγωγικός φέτος;

"Κυρίως παίζει ως αριστερός εξτρέμ. 14 γκολ και 7 ασίστ. Έχει βρει τον εαυτό του και ήδη ακούγεται για ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει η Φορτούνα, τον αγόρασε για να τον πουλήσει".

Υπάρχει ρεπορτάζ που τον συνδέει με τον Ολυμπιακό - Θα μπορούσε να έρθει το καλοκαίρι και να κάνει τη διαφορά;

"Ελληνας παίκτης, σε τέτοια ηλικία, με τα προσόντα του Τζόλη και τις τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης που έχει, όχι μόνο στέκεται, αλλά μπορεί να κάνει και τη διαφορά αν δουλευτεί και αξιοποιηθεί σωστά, σε οποιαδήποτε ομάδα του Top4".

Χρήματα;

"Η Φορτούνα τον αγόρασε προφανώς για να τον πουλήσει. Υπάρχει ενδιαφέρον από Μάιντς, Ουνιόν Βερολίνου και Βέρντερ Βρέμης - Τρεις ομάδες Μπουντεσλίγκα μεν, αλλά δεν σκορπούν τα λεφτά. Θεωρώ ότι θα τον πουλήσουν τουλάχιστον τα διπλά, αν και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ζητούσαν 10 εκατ. ευρώ. Γιατί αν δεν τον πουλήσουν δεν θα έχουν μπάτζετ για μεταγραφές".