Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός, προφανώς με τη σφραγίδα τού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς με τους Πειραιώτες έχει συνδεθεί το όνομα του Μπράιαν Χιλ.

Ο 23χρονος Ισπανός, διεθνής 4 φορές και με την ανδρική ομάδα της χώρας του, ανήκει από το καλοκαίρι τού 2021 στην Τότεναμ, με την αγγλική ομάδα να πληρώνει 25 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. Τελικά δεν είχε καταφέρει να βρει βηματισμό στο Νησί (ήταν μόλις 20 ετών όταν πήγε στην Premier League), με αποτέλεσμα τα Σπιρούνια να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε Βαλένθια και Σεβίλλη, όταν και είχε συνεργαστεί με τον Μεντιλίμπαρ.

Στα 23 του χρόνια, φέτος, ο νεαρός εξτρέμ έπαιξε μπάλα στην Αγγλία με τη φανέλα της Τότεναμ, έχοντας συνολικά 12 συμμετοχές, αλλά ο Ποστέκογλου ποτέ δεν του έδωσε αρκετό χρόνο για να αποδείξει την αξία του.

Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ (παίζει, επίσης, δεξιά αλλά και πίσω από τον επιθετικό) και το market value του βρίσκεται στα 14 εκατ. ευρώ - Το καλοκαίρι του 2021, που είχε πάρει τη μεταγραφή στην Τότεναμ, είχε φτάσει στα 30 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026, αρα υπάρχει περιθώριο για τον εκ νέου δανεισμό του, αλλά και με τη θέση βασικού που θα βρει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη, με προπονητή τον Μεντιλίμπαρ, δεν είναι απίθανο να προχωρήσει ο δανεισμός του στο Λιμάνι.

"Ταλέντο στα εξτρεμ - ΄Επαιξε με Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη - Ταχύτητα-διεισδυτικότητα - Άλλο επίπεδο από Μασούρα"

Το sportdog επικοινωνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που αναλύει αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα, για να σχολιάσει την περίπτωση του Χιλ.

"Εξτρεμάκι είναι, πολύ μεγάλο ταλέντο στην αρχή της καριέρας του, δεν τον πολυπίστεψε η Σεβίλλη, τον πίστεψε η Τότεναμ και τον αγόρασε", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε:

"Με τον Μεντιλίμπαρ επέστρεψε στη Σεβίλλη και έχει συμμετοχές. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή περίπτωση".

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

"Ταχύτητα, διεισδυτικότητα, όλα τα καλά στοιχεία ενός εξτρεμ. Δεν έχει πολυ το γκολ, αλλά είναι μια καλή περίπτωση για τα πλάγια".

Σε συγκριση με τον Μασούρα, που φεύγει από τα πλάγια, θεωρείς ότι μπορεί να δώσει περισσότερα.

"Ναι, σίγουρα, είναι άλλου επιπέδου παίκτης και θα είναι επιτυχια αν τον φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός".