Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ». Στάθηκε περισσότερο στα όσα ακούγονται για τα μεταγραφικά και γενικότερα τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σχετικά με φημολογία που υπήρξε για τον Νενέ από τη Σαλτσμπουργκ, ο Γιώργος Τσακίρης επεσήμανε ότι ο παίκτης έχει προταθεί αλλά είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ αναζητά κάτι καλύτερο για τη θέση αυτή, για αντι-Αραούχο.

Υπογράμμισε ότι έχουν έρθει και θα έρθουν προτάσεις για παίκτες και ειδικότερα μίλησε για τον Πινέδα αναφέροντας όμως ότι οι προσεγγίσεις αυτές έχουν βρει… τοίχο από την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι πωλείται ο Πινέδα όπως και όλοι οι παίκτες αλλά με ένα αντίτιμο το οποίο έχει ορίσει η ΠΑΕ.

Όσον αφορά τα σενάρια-δημοσιεύματα για πώληση της ΠΑΕ από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Μάριο Ηλιόπουλο, σχολίασε: «Η διαδικασία αγοροπωλησίας μίας ομάδας, δεν θα μείνει κρυφή η διαδικασία. Ακούστηκε τώρα για την ΑΕΚ και τον Εφοπλιστή Ηλιόπουλο. Δεν αποκλείω τίποτα. Έχει συμπληρωθεί και μία 10ετία από τότε που επέστρεψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Νομοτελειακά κάποτε θα έρθει και η αλλαγή. Αν είναι να γίνει, εδώ είμαστε να το πούμε. Μη παθαίνετε τρέλα, ο σχεδιασμός της ομάδας γίνει με Μελισσανίδη στην κορυφή. Πριν 4 ομάδες είχε συνάντηση με τον Αλμέιδα και μίλησε με τον Κονέ για τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Ηρεμία. Μη σας πιάνει πανικός».

Σε άλλο σημείο μάλιστα της εκπομπής, αποκάλυψε πως και σε συνάντηση δική του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη του είχε αποκαλύψει πως δεν θέλει να μείνει για… πάντα στην ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να εμπλακεί ο γιος του!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr