Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και όλα τα μεταγραφικά δεδομένα τα οποία «τρέχουν» στους πρωταθλητές Ελλάδας, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκίνησε αναφερόμενος στην υπόθεση Σάλτσμπουργκ-Κωνσταντέλια, τονίζοντας ότι οι οριστικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ τόνισε ότι η τελική απόφαση θα παρθεί από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη: «Πρέπει να βιαστεί να κλείσει το ρόστερ του ο ΠΑΟΚ. Κυρίαρχο θέμα είναι του Κωνσταντέλια. Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει την τελική απάντηση. Δεν υπάρχει ακόμα απάντηση του ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια, ωστόσο η συνεννόηση μεταξύ των ομάδων δείχνει ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος. Έχει γοητευτεί από την πρόταση των Αυστριακών ο νεαρός. Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι οριστικές εξελίξεις για Κωνσταντέλια.».

Στη συνέχεια ανέλυσε τα δεδομένα για τον «εκλεκτό» της μεσοεπιθετικής γραμμής, Κιντέρα Ετζούκε, η περίπτωση του οποίου είναι προχωρημένη και αναμένονται τις επόμενες, ημέρες, αν όχι ώρες, να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ: «Mπορεί να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός. Δεν είναι ένας που βρίσκεται στη λίστα. Πολύ προχωρημένη περίπτωση. Κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ».