Άρης: Ο Άρης μετά την επισημοποίηση της παραμονής του Χουλιάν Κουέστα , τρέχει το πλάνο ενίσχυσης του ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου , με τον Άκη Μάντζιο να έχει ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα από το μεταγραφικό παζάρι, στοιχεία τα οποία συγκεντρώνει ηπερίπτωση του Αλεξ Κογιάδιο για την οποία είχατε ενημερωθεί μέσα από το Metrosport.gr.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Οκχτούντ , με την οποία κατέγραψε τέσσερα γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 34 αγώνες, ενώ ανήκει στη Μπέτις με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2029.

Αυτός αποτελεί έναν από τους παίκτες που είχε ψηλά στο μπλοκάκι του ο Μάντζιος από τον Ιανουάριο, με την πλευρά των ''κιτρινόμαυρων'' να έχουν κινηθεί για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό τον Ιανουάριο με την υπόθεση να ανοίγει ξανά τώρα , ωστόσο η περίπτωση του κρίνεται δύσκολη.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Εσπανιόλ και μπορεί να αγωνιστεί, τόσο πίσω απο τον φορ όσο και δεξιά, είναι αριστεροπόδαρος και χαρακτηρίστηκε ως ένα μεγάλο ταλέντο της La Masia.

Πηγή: metrosport.gr