Τις τελευταίες ημέρες και κυρίως από την Ιταλία υπήρχε ένα καταιγισμός δημοσιευμάτων που ήθελαν τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ανάμεσα τους και η Ιντερ. Μιλώντας στο Metropolis 95.5 o Βιντσέτζο Καβαλιέρε, o ατζέντης του Κροάτη τερματοφύλακα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Όταν έχεις έναν τερματοφύλακα σαν τον Κοτάρσκι, είναι λογικό να υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται. Όταν έρχονται να σε ρωτήσουν, δεν μπορείς να τους αρνηθείς. Είναι πολλά τα κλαμπ που παρακολουθούσαν τον Κοτάρσκι και θέλουν να αξιολογήσουν τις πιθανότητες τους και να δουν αν μπορούν να κάνουν κρούση. Ότι υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον, δεν σημαίνει ότι ο Κοτάρσκι καίγεται να φύγει. Να μην ανησυχούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Στην ομάδα γέννησε συναισθήματα που δεν είχε βιώσει ποτέ ο Κοτάρσκι».

Ο Κοτάρσκι ολοκληρώνει τις διακοπές του σε λίγες μέρες καθώς στις 20 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία του Δικεφάλου. Προφανώς και θα ήθελε να βρίσκεται στην Γερμανία και να συμμετέχει στο Euro με την ΕΘνική Ομάδα της χώρας του.

Ο ατζέντης του, κλήθηκε να σχολιάσει την μη παρουσία του Ντομινίκ στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας: «Σίγουρα ήταν απογοητευτικό αλλά ο προπονητής της Κροατίας τον κάλεσε και του είπε οτι είναι το μέλλον της Κροατίας. Δεν ήθελε να σπάσει την τριάδα των τερματοφυλάκων και τη σχέση που έχουν. Πολλοί ήταν οι αρθρογράφοι που απόρησαν για το λόγο που δεν βρέθηκε στην αποστολή».