Τάσος Νικολογιάννης: Τα τελευταία δεδομένα γύρω από τις περιπτώσεις των Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και Δημήτρη Γιαννούλη μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ των Πρασίνων, εκφράζοντας και μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Έλληνα διεθνή τελικά.

«Δύο ζητήματα θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες. Το ένα θέμα, του Ντραγκόφσκι, είτε έτσι είτε αλλιώς θα ολοκληρωθεί τις επόμενες 3-4 μέρες. Ο Παναθηναϊκός είναι σε διαπραγμάτευση με την Σπέτσια, όχι στα νούμερα που γράφονται στην Ιταλία. Αν δεν προχωρήσει, θα πάει για άλλον τερματοφύλακα, που ήδη κοιτάνε. Δεν νομίζω ότι θα τραβήξει πολύ η υπόθεση. Το δεύτερο θέμα είναι του αριστερού μπακ, το χθεσινό δημοσίευμα περί Γιαννούλη και Αουγκσμπουργκ δεν ισχύει. Με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει κάτι νέο. Υπάρχει μια πολύ καλή πρόταση του Παναθηναϊκού, για ένα πάρα πολύ καλό συμβόλαιο. Δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεν νομίζω ότι θα πάει μετά τις 29 Ιουνίου. Αυτό που μπορώ να πω, με συγκρατημένη αισιοδοξία, είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικές πιθανότητες. Αυτά τα πράγματα αλλάζουν, βέβαια, λέμε αυτή την στιγμή», ήταν τα λόγια του.

Την ίδια στιγμή με αφορμή τη νέα αρνητική απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού στην πρόταση της Ίπσουιτς για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Τάσος Νικολογιάννης επισήμανε πως το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον διεθνή σέντερ φορ είναι υπαρκτό και επανέλαβε πως δεν προκύπτει από κάπου ότι θα πουληθεί το φετινό καλοκαίρι.