Αξίζει ακόμα μία ευκαιρία ο Αγκιμπού Καμαρά; Οι απόψεις διίστανται, μιάς και αρκετοί θεωρούν ότι δεν πρέπει να χαθεί οριστικά ένας ταλαντούχος 23χρονος δίχως να καν να δοκιμαστεί από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί που εκφράζουν την άποψη πως ο παίκτης είναι "λίγος" για τις υψηλές απαιτήσεις μίας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός.

Ο Μεντιλίμπαρ, πάντως, φαίνεται πως συντάσσεται με τους πιο "αισιόδοξους" σχετικά με την περίπτωση Καμαρά, γι' αυτό και θέλει να τσεκάρει τον Αφρικανό άσο από κοντά στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, πληροφορίες αναφέρουν ότι επιθυμεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό για να... παραμείνει αυτή τη φορά. Αισθάνεται ώριμος ώστε να κάνει το αγωνιστικό βήμα παραπάνω και θέλει να το αποδείξει.

Παρ' όλα αυτά, δεν αποκλείεται η πραγματικότητα να αποδειχθεί διαφορετική λόγω... ανωτέρας βίας. Το πιθανότερο είναι πως ο Καμαρά θα κληθεί στην Ολυμπιακή Ομάδα της Γουινέας, κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως θα χάσει ολόκληρο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας! Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τον Σαντιάγκο Έσε.

 

Δίχως συμμετοχή στις προπονήσεις και στα φιλικά, καταλαβαίνει κανείς ότι το περιθώριο για να δείξει πράγματα στον Μεντιλίμπαρ ο Αγκιμπού στενεύει. Δεν αποκλείεται η λύση να δοθεί από... αλλού, αφού ο 23χρονος μέσος δεν περνά αδιάφορος σε ομάδες του εξωτερικού. Κυρίως λόγω των καλών εμφανίσεών του με την εθνική ομάδα και το αξιοπρεπές Κύπελλο Εθνών Αφρικής που έκανε τον περασμένο χειμώνα, το όνομα του Καμαρά εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα ευρωπαϊκά μανατζερικά στέκια.

Η στάση του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη αναφορικά με τον Αφρικανό άσο. Οποιαδήποτε πρόταση εξετάζεται και αν πέσει κάποια ικανοποιητική προσφορά στο τραπέζι, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις. Άλλωστε το φετινό καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική συγκυρία για πώληση του διεθνούς άσου, ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Δεν το "κουνάει" ο Φορτούνης

Το ζήτημα του Κώστα Φορτούνη εξακολουθεί να απασχολεί τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν βλέπουν κάποια εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και ανησυχούν για την πιθανότητα ο Έλληνας άσος να πει "αντίο" και μάλιστα δίχως οι Ερυθρόλευκοι να αποκομίσουν κάποιο οικονομικό αντίτιμο.

Πράγματι, προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι σχετικά με πρόταση της ΠΑΕ για ανανέωση στο συμβόλαιο του Φορτούνη, την ώρα που ο "Φόρτου" φέρεται να έχει δεχθεί πλουσιοπάροχη προσφορά από τη Σαουδική Αραβία.

Εντούτοις, καλά ενημερωμένες πηγές από το περιβάλλον του έμπειρου άσου εκφράζουν την πεποίθηση πως ο Φορτούνης δεν το... κουνάει από το Λιμάνι!

Κάτι "ψήνεται" στο παρασκήνιο σχετικά με τον αρχηγό των Ερυθρολεύκων και -αν πιστέψουμε ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις από το εσωτερικό του Ολυμπιακού- πάμε για σημαντικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr