Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «walla.co.il», «η ΑΕΚ δεν παρατά την υπόθεση Μίλσον» και εν συνεχεία γινόταν αναφορά στο «αν η ΑΕΚ θα προσφέρει κάποιο «τρελό» ποσό για να πείσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ να πει το "ναι"».

«Οι Έλληνες συνεχίζουν να φλερτάρουν με τον Ανγκολέζο εξτρέμ και σκέφτονται να στείλουν μια νέα τεράστια προσφορά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θα συμφωνήσει σε λιγότερα από 6 εκατομμύρια, οπότε τι γίνεται αν προσφέρουν περισσότερα;», αναφέρεται επίσης στο ρεπορτάζ, στο οποίο ταυτόχρονα επισημαίνεται: «Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά να φλερτάρει τον Μίλσον, παρά την επιμονή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ότι δεν είναι προς πώληση».

«Η AΕK έχει ερευνήσει με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αρκετές φορές σχετικά με αυτόν, αλλά ο στόχος της ισραηλινής ομάδας είναι να κρατήσει τον παίκτη σε μια προσπάθεια να πετύχει ένα μεγάλο επίτευγμα που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει περισσότερα. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη της Μακάμπι Τελ Αβίβ και να την κάνει να συμφωνήσει με τη συμφωνία», αναφέρει επίσης το δημοσίευμα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr