Τη επόμενη μέρα σχεδιάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, καθώς μπορεί να χάθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και η αλλαγή της ιδιοκτησίας να προκάλεσε αναστάτωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα μείνει πίσω στον προγραμματισμό της. Το ξεκαθάρισε άλλωστε με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους και ο Μάριος Ηλιόπουλος στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προ ημερών!

Ήδη, άλλωστε, ο σύλλογος έχει αποχαιρετήσει τον Σέρχιο Αραούχο, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και νέες αποχωρήσεις άμεσα. Όπως είναι για παράδειγμα ο Τζιμπριλ Σιντιμπέ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με την Ένωση και δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διάθεση για να ανανεωθεί.

Κάπως έτσι δικαιολογείται και το όνομα του Λουίς Πέρεθ που έχει κυριαρχήσει στο ρεπορτάζ των Κιτρινόμαυρων τις τελευταίες ημέρες, δεδομένου ότι ο Ισπανός δεξιός μπακ φαίνεται ότι είναι από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο σύλλογος.

Ο 29χρονος άσος τα πήγε εξαιρετικά φέτος με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση τής La Liga 2, καθώς είχε συνολικά 42 ματς και 5 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2025 και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρω.

"Ταιριάζει σε Αλμέιδα - Φθηνή λύση και καλύτερος του Σιντιμπέ - Όπως ο Χουανκάρ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που παρακολουθεί στενά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ και να το εμπλουτίσει με νεότερες πληροφορίες.

"Κλασικό ισπανικό μπακ είναι, με καλά χαρακτηριστικά από τη μέση και μπροστά, καλές και γεμάτες χρονιές στη Βαγιαδολίδ. Έπαιξε και φέτος πολύ στην πορεία για την άνοδο", ανέφερε αρχικά και στη συνεχεια πρόσθεσε: "Είναι παίκτης που ταιριάζει στα θέλω του Αλμέιδα, φθηνή λύση και σίγουρα καλύτερος απο τον Σιντιμπέ. Αλλά δεν θα βγάλει και μάτια με τις εμφανίσεις του".

Θεωρείς ότι είναι καλή κίνηση;

 "Τους Ισπανούς μπακ τους έχω σε εκτίμηση. Ο Χουανκάρ, για παράδειγμα, μετά από 2 ρήξεις χιαστών και έπαιξε καλά. Κατι δείχνει αυτό. Στην Ελλάδα είναι παίκτες του 7 τέτοιοι μπακ, με άριστα το 10"

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr