Πολλά και ενδιαφέροντα υπάρχουν αυτό το διάστημα ως απόνερα στο ρεπορτάζ των μεγάλων ελληνικών ομάδων, δεδομένου ότι στο πλαίσιο μιας πληροφορίας για συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, βγαίνει κι άλλο ρεπορτάζ για άλλον.

Για παράδειγμα στην ΑΕΚ, που ο Έκι Πόνσε πωλήθηκε στο Χιούστον, προέκυψε ότι η ομάδα δεν θα αποκτήσει μόνο έναν επιθετικό, αλλά δύο! Χωρις αυτό να σημαίνει ότι φεύγει και ο Λιβάι Γκαρσία. Απλά με δεδομένη την αποχώρηση και του Φαν Φέερτ, ο Ματίας Αλμέιδα ζήτησε δύο επιθετικούς να έρθουν μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα αν ο ένας από τους δύο μπορεί να είναι ο Μάρκο Λιβάγια, που έχει ιεραρχήσει ψηλά στη λίστα του και ο ΠΑΟΚ, είναι άλλη κουβέντα. Ο Κροάτης σταρ άλλωστε, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, μπορεί να προσεγγίσει ξανά πιο εύκολα τη Νέα Φιλαδέλφεια…

Να κλείσουμε με τη Θεσσαλονίκη; Ναι, ο Άρης θέλει τον Άλεξ Κογιάδο από την Μπέτις, όπως πέρσι είχε αποκτήσει τον Μορόν. Ναι, στη λίστα του Καρυπίδη είναι και ο Μπρεϊθγουέιτ, που απασχολεί και τον ΠΑΟΚ. Αλλά ο ισχυρός άνδρας των Κίτρινων έχει καλλιεργήσει εξαιρετικές σχέσεις με την Ισπανία τα τελευταία χρόνια, και υπάρχει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που ζαχαρώνει: Τον Κεϊντί Μπαρέ, χαφ της Εσπανιόλ που αν έρθει στην Ελλάδα θα είναι εύκολα βασικός. Ίδωμεν...

Να πιάσουμε και τον Ολυμπιακό; Που το ρεπορτάζ συνδέει τον Κουτίνιο για τέταρτη φορά μέσα στο 2024 με τους Πειραιωτες. Αλλά είναι αυτός ο παικτης που θέλει μεσοεπιθετικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ; Σε κάθε περίπτωση για αυτόν που… δεν τρελαίνεται ο Βάσκος προπονητής, είναι για τον Γιώργο Μασούρα. Από την πρώτη στιγμή τής παρουσίας του στο Λιμάνι ο Ισπανός άφησε στον πάγκο τον Έλληνα άσο, που τον θεωρεί περισσότερο δεύτερο επιθετικό παρά εξτρέμ. Άρα δεν ταιριάζει πολύ στα πλάνα του.

Με αποτέλεσμα ο Μασούρας, τώρα, να μαθαίνει γερμανικά. Για λογαριασμό της Μπόχουμ, όπως μαθαίνουμε, αν και τις τελευταίες ώρες υπάρχει φημολογία πως κάνει δεύτερες σκέψεις. Αν πάντως παραμείνει στο Λιμάνι και ολοκληρωθεί η μεγάλη ανατροπή, όσο μεγάλο συμβόλαιο και αν πάρει, δεν θα ξεκινήσει στην προετοιμασία με το γκρουπ των βασικών. Θα είναι στους αναπληρωματικούς και θα πρέπει ξανά να κερδίσει τη φανέλα, κάτι βέβαια που έχει ξανακάνει!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr