ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ/ΙΠΣΟΥΙΤΣ: Οι τελευταίες πληροφορίες από την αγγλική πιάτσα agents εμφανίζουν τους νεοφώτιστους της Premier League να κατέθεσαν τελικό offer στον Παναθηναϊκό για τον διεθνή σέντερ φορ του, με ποσό το οποίο συνολικά φτάνει στα 30.000.000 ευρώ!  Το ποσό ακούγεται όντως απίστευτο αλλά είναι ως πέρα αληθινό! Η Ίπσουιτς από τη στιγμή που ανέβηκε στην Premier League όπως κάθε νεοφώτιστη, έχει στη διάθεση της ένα τεράστιο bonus για να διαθέσει στην αγορά για να ενισχυθεί. Για αυτό το λόγο μπορεί και δίνει αυτά τα χρήματα στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη,  σε συνδυασμό μάλιστα και με το ότι ο Ευβοιώτης επιθετικός δεν είναι κάποιο τυχαίο όνομα, ούτε... αδιάφορος γενικότερα στην κοινωνία του αγγλικού ποδοσφαίρου αφού αποδεδειγμένα απασχόλησε πριν από λίγο καιρό τόσο την Γουέστ Χαμ όσο και την Φούλαμ!

Επαναλαμβάνω, η Ίπσουιτς πληρώνει 30.000.000 για τον Ιωαννίδη αλλά έχει δώσει ντεντ λαιν στο τριφύλλι και τον άσο, που τελειώνει το πρωί του Σαββάτου!!! Μετά θα αποσυρθεί και θα κινηθεί για την Νο 2 επιλογή της, με τον οποί φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη την προεργασία! 

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ/ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κακά τα ψέματα, μόνο ομάδες από την Premier League  μπορούν να ικανοποιήσουν τον Αλαφούζο, έτσι όπως έχει ξεφύγει η τιμολόγησή του. Για την ακρίβεια να πληρώσουν μια τέτοια τρελή, τρελή υπεραξία. Και εδώ είναι το εύλογο ερώτημα: πως ο ατζέντης του, ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, συμφωνεί με την Μπολόνια, όταν όλοι γνωρίζουν πως οι ροσομπλού δεν πρόκειται να δώσει 25 αλλά ούτε 20.000.000 σε transfer fee!!! Θα μου πείτε είναι και θέμα (πολύ βασικό) αντίληψης... Επίσης, το ότι η Μπολόνια βρήκε το κανάλι επικοινωνίας με τον ατζέντη του Ιωαννίδη απέχει πάρα πολύ από το ότι έχει (που δεν έχει) συμφωνία και με τον Φώτη. Όπως φέρεται να μην υπάρχει (τουλάχιστον ακόμη) και επίσημη πρόταση από την Μπολόνια στον ΠΑΟ. Προφανώς αυτό θα γίνει μόνο αν οι Ιταλοί έχουν το "ναι" του Ιωαννίδη και από τις συζητήσεις με την πλευρά του ελληνικού κλαμπ αντιληφθούν πως υπάρχει διάθεση για deal με ένα μεγάλο αλλά λογικό... transfer fee! Πολύ δύσκολα πράγματα.

Όσον αφορά στο γιατί ο agent Τζόλε είναι αρνητικός με την Ίπσουιτς, η εύκολη απάντηση είναι επειδή δεν την έφερε αυτός! Από εκεί και πέρα για τον Ιωαννίδη αναμένεται προσεχώς να "σκάσουν" κινήσεις κι από άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, όπως κι από άλλη ομάδα της Serie A και δεν εννοώ την Λάτσιο!!!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr