Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που διανύουμε για τον Δημήτρη Γιαννούλη, με τον Παναθηναϊκό να έχει βάσιμες ελπίδες για την απόκτησή του, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα του αριστερού μπακ. Ο Παναθηναϊκός θα περιμένει μέχρι Παρασκευή-Σάββατο τον Γιαννούλη και αν δεν πάρει την επιθυμητή απάντηση, θα πάει σε άλλες περιπτώσεις που δουλεύει παράλληλα. Όσο δεν έρχεται πρόταση από το εξωτερικό που να τον καλύπτει, αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει στην Ελλάδα και σε αυτή την περίπτωση φαίνεται πως έχει προβάδισμα ο Παναθηναϊκός. Του έχει κάνει την καλύτερη πρόταση και του έχει παρουσιάσει ένα πολύ ελκυστικό πρότζεκτ», τόνισε.

Για το δημοσίευμα από την Αργεντινή για τον Λιονέλ Πίκο της Ατλέτικο Πλατένσε ανέφερε πως «… ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν ψάχνει για αμυντικό χαφ».

Τέλος, για το στίγμα που δίνει στην προετοιμασία ως τώρα ο Ντιέγκο Αλόνσο είπε: «Θέλει να δημιουργήσει έναν Παναθηναϊκό που θα πνίγει τον αντίπαλό του. Ζητούσε συνέχεια πίεση για άμεση ανάκτηση της μπάλας και ένταση από τους παίκτες του. Ως προς τη διάταξη, έδειξε να έχει περισσότερο στο μυαλό του το 4-2-3-1».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr