ΠΑΟΚ: Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Νυρεμβέργη, σαν δανεικός, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Στέφανος Τζίμας μιας και τόσο ο Δικέφαλος του Βορρά όσο και ο ίδιος θεώρησαν τη συγκεκριμένη επιλογή ιδανική για την καριέρα του και μάλιστα η ύπαρξη στον πάγκο της ομάδας του Μίροσλαβ Κλόζε έκανε την κατάσταση ακόμα πιο εύκολη.

«Έγιναν όλα πολύ γρήγορα είναι η αλήθεια. Είμαι πανέτοιμος, θέλω να πάω στη Γερμανία, να βελτιωθώ για έναν χρόνο και να γυρίσω για να προσφέρω στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκεφτόμουν πολύ, ήθελα να μείνω εδώ. Μου άρεσε η προοπτική της Νυρεμβέργης και έχω την δυνατότητα να με προπονήσει ένας άνθρωπος που έπαιζε στην ίδια θέση με μένα όπως ο Κλόζε! Επί τοις ουσίας, είναι ένας χρόνος, να πάω, να παίξω να βελτιωθώ και να επιστρέφω εδώ», είπε χαρακτηριστικά για τον δανεισμό του ο Στέφανος Τζίμας.

«Η συζήτηση για τον Τζίμα έχει ξεκινήσει από το τέλος της περυσινής σεζόν, με όλους να συμφωνούν ότι η εξέλιξή του θα επιταχυνθεί με το να αποκτήσει εμπειρία εκτός ΠΑΟΚ και Ελλάδας σε πρωτάθλημα που ευνοεί τους επιθετικούς. Το ότι θα τον αναλάβει ο Μίροσλαβ Κλόζε που τον ζήτησε, μας κάνει να θεωρούμε τον δανεισμό ιδανικό», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του νεαρού φορ.