Τα δημοσιεύματα για τον Ορμπελίν Πινέδα συνεχίζονται και δεν αφήνουν σε... ησυχία την ΑΕΚ, με νέο ρεπορτάζ από το Μεξικό να αποκαλύπτει ότι η Μοντερέι έχει καταθέσει σημαντική πρόταση στην Ένωση για την απόκτησή του.

Ο δημοσιογράφος του μεξικανικού FOX Sports, Κάρλος Ροντρίγκο Ερνάντεζ, ανέφερε συγκεκριμένα σε εκπομπή του καναλιού ότι η μεξικάνικη ομάδα κατέθεσε μια πολύ σημαντική προσφορά για τον 28χρονο άσο, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Μόλις έμαθα ότι η Μοντερέι έκανε μια πολύ σημαντική πρόταση για τον Ορμπελίν Πινέδα, την οποία τη σκέφτονται. Στον Πινέδα αρέσει η προσφορά που του έκανε η Μοντερέι, οπότε θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες, αν ο Πινέδα θα επιστρέψει στο μεξικανικό ποδόσφαιρο».

Βέβαια, η ΑΕΚ δεν σκέφτεται να παραχωρήσει τον Πινέδα, μιας και ο Ματίας Αλμέιδα τον θεωρεί κομβικό για το παιχνίδι της ομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες υπήρχαν σενάρια και πάλι για ενδιαφέρον της Μοντερέι, αλλά και για πρόταση ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ προς τους Κιτρινόμαυρους για τον διεθνή Μεξικανό ποδοσφαιριστή.