Ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ τα βρήκαν σε όλα, έδωσαν τα χέρια και σήμερα ο Καραχάλιος θα είναι στο Ηράκλειο για να περάσει από εργομετρικά, ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο στη νέα ομάδα του. Η ομάδα της Κρήτης ήταν δική του επιλογή, καθώς δεν ήθελε άλλο να συνεχίσει στα Γιάννινα που υποβιβάστηκαν στη Β’ Εθνική, βλέποντας προφανώς και την προβληματική εικόνα που παρουσιάζει η τοπική ομάδα. Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1996 στην Καρδίτσα. Ξεκίνησε το 2013 το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και σε ηλικία 17 ετών με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων Κ19 ως επαγγελματίας, το 2015 δόθηκε δανεικός πάλι στην Αναγέννηση και το 2016 μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό. Το καλοκαίρι του 2021 εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΣ. Έχει αρκετές συμμετοχές στις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων. Την τελευταία τριετία (2021-24) είχε με τη φανέλα του ΠΑΣ στη Σούπερ Λιγκ και σε αγώνες Κυπέλλου 85 συμμετοχές.

Ο Καραχάλιος πλέον αποτελεί παρελθόν και μέσα στην ημέρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις. Στον ΠΑΣ περιμένουν παρόμοιες προτάσεις να φέρουν και οι Σόρια, Τζίνο προκειμένου να παραχωρηθούν. Μετά τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική, η γιαννιώτικη ομάδα έβγαλε στο σφυρί όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες, για να απαλλαγεί από συμβόλαια που δεν μπορεί να πληρώσει με τα δεδομένα της νέας κατηγορίας, αλλά και να αποκομίσει έσοδα για να μπορέσει να κινηθεί στη συνέχεια.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΑΜΟΥΣΠΕ;

Παράλληλα, φημολογείται ότι θέλει να κρατήσει τον Εραμούσπε που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, αλλά κατεβάζοντας τις οικονομικές απαιτήσεις. Αν ο Αργεντινός αμυντικός δεχθεί τη μείωση αποδοχών θα μείνει. Διαφορετικά θα πρέπει να ψάξει για ομάδα.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ ΚΟΝΤΕ

Πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου θα γίνει και στον Πέδρο Κόντε αλλά με πολύ πιο λιγότερες αποδοχές απ’ αυτές που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Πέρα από το αν τα βρουν στο οικονομικό, ο Ισπανός έθεσε και άλλους όρους για να μείνει στον ΠΑΣ, θέτοντας ως προϋπόθεση η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και να διεκδικήσει επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ. Και με την περίπτωση αυτή υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ερωτηματικά υπάρχουν σε πολλά άλλα καυτά ζητήματα της ομάδας και κυρίως στο ποια θα είναι η επόμενη ημέρα της ιστορικής ομάδας, κάτι που προβληματίζει πολύ τον φίλαθλο κόσμο της Ηπείρου. Όλες οι ομάδες της Β’ Εθνικής, λίγο πολύ κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι, οι περισσότερες έκαναν τις πρώτες μεταγραφές και προσπαθούν να ενισχυθούν. Αντίθετα στα Γιάννινα, πουλάνε και τα τελευταία….ασημικά της ομάδας, βγάζοντας στο σφυρί τους πρωτοκλασάτους παίκτες. Κάτι που σημαίνει ότι η τοπική χρειάζεται άμεσα χρήματα για να λειτουργήσει, δείγμα ότι δεν μπορεί να ψηλώσει τον πήχη και στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δυστυχώς αυτή η δύσμοιρη ομάδα δεν βρήκε ποτέ πραγματικούς επενδυτές, αλλά μόνον διαχειριστές των δικών της εσόδων!

ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΙΜΠΑΓΑΣΑ;

Ίσως τις επόμενες ημέρες ξεπαγώσει και το θέμα τεχνικής ηγεσίας. Κατά κοινή παραδοχή ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος θεωρείται ο επικρατέστερος, αλλά στα Γιάννινα ακούγεται και το όνομα του παλιού άσσου του Ολυμπιακού Αριέλ Ιμπαγάσα.

Από την έντυπη έκδοση του “Ηπειρωτικού Αγώνα”