ΘΩΜΑΣ ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ: Την Τρίτη επέστρεψε στη Ελλάδα και την ίδια ημέρα φέρεται να ήρθε στην Αθήνα κι άνθρωπος της μεγάλης μανατζερικής εταιρίας που τον εκπροσωπεί, με μισθωμένο βανάκι να τον περιμένει/παραλαμβάνει στο "EΛ. Βενιζέλος"! Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσα agents η διαπραγμάτευση της πλευράς του διεθνή Αλβανού γκολκίπερ με την ΑΕΚ βρίσκεται στην κορύφωσή της και σύμφωνα με την ίδια πηγή διαρρέει πίστη πως το deal μπορεί να κλείσει!!!Ακόμη κι αν η Ένωση χρειαστεί να υπερβεί και το 1.300.000 ευρώ net ετήσιες αποδοχές!! Το μόνο βέβαιο είναι πως εφόσον ο Στρακόσια ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, θα γίνει μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος τερματοφύλακας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αφήνοντας πολύ πίσω και τον Βατσλίκ και τον Ρομπέρτο του Ολυμπιακού!!

NIKΛΑΣ ΕΛΙΑΣΟΝ/ΠΑΒΟΝ: Η Γκρέμιο από τον χειμώνα έχει "κυκλώσει" τον Σουηδό-Βραζιλιάνο εξτρέμ της ΑΕΚ. Μόνο που δεν μπορεί να ξοδέψει μεγάλο ποσό ως transfer fee αφού αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά θέματα και πρέπει να φτιάξει βασικά το προπονητικό της κέντρο αλλά και το γήπεδο της που έπαθαν πολύ μεγάλες ζημιές, μετά τις πλημμύρες του Απριλίου στη περιοχή του Πόρτο Αλέγκρε. Για αυτό άλλωστε έχει βάλει και πωλητήριο στον Παβόν, παρότι μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο πλήρωσε 3.500.000 στην Ατλέτικο Μινέιρο για τη αγορά του. Η Γκρέμιο για το Αργεντινό σταρ ζητάει μίνιμουμ 5.500.000 (ο ΠΑΟ φέρεται να της πρόσφερε περίπου 3.800.000 ευρώ), οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα πρόσφερε περισσότερα από 4.00.000 ευρώ για τον παίκτη που θέλει για αντικαταστάτη του. 

ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ: Επίσης, η Γκρέμιο δεν μπορεί να συμφώνησε με τον Ελκασον, όπως δηλαδή αποκάλυψε το "Radio Potrtal" για δυο βασικότατους λόγους: Πρώτον, γιατί η ΑΕΚ έχει ένα ισχυρό συμβόλαιο μαζί του ως το 2027. Και δεύτερον - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- επειδή η ΑΕΚ φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με τον Ελίασον, για νέο συμβόλαιο με γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του. Για την ακρίβεια σχεδόν υπερ-διπλασιασμο τους, από τις 370.000 ευρώ net ετήσιες αποδοχές που είχε την πρώτη του 2ετία στην ομάδα! Και όλο αυτό με επιθυμία/εισήγηση του Ματίας Αλμέδια. Ουσιαστικά οι ανακοινώσεις απομένουν για την οικονομική αναβάθμιση του συμβολαίου Ελίασον, προφανώς θα έρθουν από τον επόμενο μήνα. Κάπως έτσι εξηγείται και η μεγάλη αλλαγή στην "τιμολόγηση" του Ελίασον αφού δεν φτάνουν τα 10.000.000 ευρώ. Οι απαιτήσεις της ΑΕΚ προσεγγίζουν τα 15 εκατομμύρια για τον διεθνή Σουηδό!!!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr