ΠΑΟΚ: Άγνωστες «ιστορίες» και γεγονότα της σχέσης του Στέφανου Τζίμα με τον ΠΑΟΚ εξιστόρησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο δημοσιογράφος, Χρήστος Νικολαΐδης. Όντας οικογενειακός φίλος της οικογένειας Τζίμα περιέγραψε πως ο νεαρός επιθετικός «έτρωγε» τα δακρυγόνα ως οπαδός στο ΟΑΚΑ… 

«Κατεβαίναμε με το βανάκι πηγαίναμε μαζί στον τελικό του 2022 με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε κατέβει οικογενειακώς όλοι μαζί με το βανάκι. Ήμασταν μαζί στο πέταλο και τρώγαμε τα δακρυγόνα… Ο Στέφανος έφτασε να παίζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έπειτα».

Παράλληλα αποκάλυψε πως «Ο αδερφός του Στέφανου, ο Χρήστος έχει παίξει και στον Άρη και στον ΠΑΟΚ», ενώ όπως είπε «Στον καιρό της πανδημίας του κορωνοϊού που είχαν αρχίσει οι εγκλεισμοί, τα αδέρφια πηγαίναν στην ταράτσα μαζί και παίζανε ποδοβόλεϊ».

Μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια Τζίμα μετά την οριστικοποίηση του δανεισμού του Στέφανου στη Νυρεμβέργη, επισήμανε: «Είναι μια οικογένεια προσγειωμένη και είναι ευλογία να τους συναναστρέφεσαι.

Είναι χαρούμενοι για το παιδί τους, «πετάνε» από τη χαρά τους. Θα δουν το παιδί τους να ικανοποιεί αυτό που θέλει περισσότερο απ’ όλα, να παίζει δηλαδή. Όλοι γράφουν ότι ο Τζίμας επέλεξε τη Γερμανία. Ο Στέφανος ποτέ δε θα επέλεγε τη Νυρεμβέργη αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Μη ρίχνουμε βάρος στο παιδί».

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr