Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ από τη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι ο Κριστιάν Παβόν έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη, βάζοντας δυνατά στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό.

 

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, Μπρούνο Σοάρες, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση για τον Κρίστιαν Παβόν.

«Για τον Παβόν έχει γίνει ήδη μια πρόταση από την ελληνική ομάδα, η οποία όμως απορρίφθηκε γιατί το ποσό ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έδωσε η Γκρέμιο για να τον υπογράψει.

Τώρα, ο Μπρούνο Σοάρες αποκαλύπτει ότι η ομάδα μπορεί να δεχθεί μια νέα πρόταση για τον αθλητή. Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Εάν γίνει αυτό, υπάρχει πράγματι πιθανότητα ο παίκτης και η ομάδα να πειστούν για το "deal". Απόδειξη για αυτό είναι ότι η πιθανή αποχώρηση έχει κάνει την ομάδα να ψάχνει ήδη αντικαταστάτη στο μεταγραφικό παζάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά το «br.bolavip.com».

Παράλληλα, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η αποχώρηση του Αργεντινού άσου από τη Γκρέμιο πρέπει να θεωρείται οριστική, με τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του στη Ευρώπη.

«Ο Κριστιάν Παβόν αποχωρεί από την Γκρέμιο. Το 2024 έπαιξε 11 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Η Ευρώπη φαίνεται ο προορισμός του. Υπάρχουν όμως πολλές επιλογές» αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος του «Rádio Continental», Ερνάν Καστίγιο.