Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 6-0 από την ΑΖ Άλκμααρ σε φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία και μετά το τέλος του, ο Ματίας Αλμέιδα τόνισε ότι για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα θα πρέπει να γίνουν και οι κατάλληλες μεταγραφές, ρίχνοντας το "μπαλάκι" στη νέα διοίκηση.

«Γνωρίζω ότι κάνει κινήσεις η διοίκηση για μεταγραφές για να ενισχυθούμε. Προφανώς αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να έρθουν. Έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένο αριθμό μεταγραφών, αλλά καλύτερα να το κρατήσω για μένα. Γιατί αν δεν έρθουν τελικά τότε θα ήταν εναντίον μας αυτό», ήταν η ατάκα του Αργεντινού τεχνικού.

Πάντως, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τρία μεταγραφικά "μπαμ" στην Ένωση, κινήσεις που σίγουρα θα "ταράξουν τα νερά" της Super League.

Ο πρώτος αναμένεται να είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ο δεύτερος ο Θωμάς Στρακόσια από την Μπρέντφορντ, ενώ όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά και ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Πάπε Αμπού Σισέ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr