Αυτή τη σεζόν βεβαίως, στο ρόστερ υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες, σε σύγκριση με την περσινή ή την προπερσινή σεζόν, αυτή την χρονική περίοδο. Ωστόσο και φέτος πρέπει να λυθούν θέματα. 

Πρώτο παράδειγμα: Ο Κεντζιόρα. Έχει αναλάβει το βάρος των επαφών με την Ντιναμό Κιέβου. Ο Πολωνός μπορεί από την 1η Ιουλίου να αξιοποιήσει μία εγκύκλιο της UEFA βάσει της οποίας μπορεί να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Κιέβου, καθώς συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία. Εφόσον το πράξει, τότε θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία στην Ολλανδία. Με αυτό τον χειρισμό, ο ΠΑΟΚ δεν θα δώσει χρήματα στην Ντιναμό.

Δεύτερο παράδειγμα: Ο Κοτάρσκι. Οι Ιταλοί της Τζένοα τον θέλουν. Τα χρήματα που προσέφεραν αρχικά, δεν δελέασαν την διοίκηση του ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει. Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία, αναφέρουν πως η διοίκηση της Τζένοα θα αυξήσει την προσφορά.

Οι Ιταλοί θέλουν διακαώς να εντάξουν τον Κροάτη τερματοφύλακα στο δυναμικό τους και όπως αναφέρουν τα μέσα της γειτονικής χώρας σκέφτονται να ανεβάσουν την προσφορά τους στα πέντε εκατομμύρια για να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Δικεφάλου. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» είχαν αναφέρει πως ο Κοτάρσκι πωλείται με εννέα εκατομμύρια και άνω.

Θυμίζουμε πως προ ημερών η Τζένοα άνοιξε και επίσημα την υπόθεση Κοτάρσκι καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Αντρές Μπλάζκες, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, πλέκοντας το εγκώμιο του Κροάτη: «Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Εξετάζουμε διάφορες επιλογές. Μας αρέσει, αλλά δεν μένουμε μόνο σε αυτόν».

Χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν πως εάν η πρόταση αγγίξει τα έξι εκατομμύρια ευρώ, θα είναι συζητήσιμη από τον ΠΑΟΚ!

Τρίτο παράδειγμα ο Μεϊτέ. Εφόσον ο ΠΑΟΚ δεν κλείσει άλλο χάφ τις επόμενες ημέρες και ο Μειτέ ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και δεχθεί τα χρήματα που του δίνει ο Δικέφαλος, τότε μπορεί να γίνει το deal.

Tέταρτο παράδειγμα: Ο Μπρέθγουεϊτ. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εδώ και αρκετές ημέρες επίσημη πρόταση. Περιμένει την απάντηση του Δανού φορ. Ελπίδες υπάρχουν για αυτή την δύσκολη περίπτωση. Και όλοι είναι σε στάση αναμονής. Δικαιολογημένα.

Αυτές οι τέσσερις υποθέσεις, των Κεντζιόρα, Κοτάρσκι, Μειτέ και Μπρέθγουέιτ βρίσκονται δικαιολογημένα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr