"Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς σκοπεύει να φύγει από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού λήγει και θα ήθελε να επιστρέψει στη Serie A μετά από έξι χρόνια", υποστηρίζει το TuttoMercatoWeb.

Ο Κροάτης επιθετικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται για άλλη μια φορά σε σημείο καμπής στην καριέρα του αυτό το καλοκαίρι. Είναι γνωστό ότι το συμβόλαιό του με τη Ντιναμό τον δεσμεύει για έναν ακόμη χρόνο, αλλά μέχρι τις 15 Ιουλίου όποιος σύλλογος θέλει να τον πάρει πρέπει να πληρώσει 2,5 εκατ. ευρώ ρήτρα και είναι ελεύθερος να μπει σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

Αν και η Ντιναμό δεν έχει λάβει ακόμη ούτε μία πρόταση, αυτό μπορεί σύντομα να αλλάξει. Για τον διεθνή στράικερ έχει ακουστεί το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αλλά το TuttoMercatoWeb αναφέρει ότι η Μπολόνια ενδιαφέρεται εξαιρετικά για τον Πέτκοβιτς.

Ο Πέτκοβιτς έπαιξε στη Μπολόνια το 2017 και το 2018, λίγο πριν πάει στη Ντιναμό και το δέλεαρ του Champions League είναι μεγάλο. Ο 29χρονος επιθετικός είχε 21 συμμετοχές στην Μπολόνια, αλλά δεν πέτυχε γκολ. 

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr