Την μεγάλη επιθυμία του Ντιέγκο Αλόνσο να πετύχει στον Παναθηναϊκό, κάτι που αποτυπώνεται μέσω της δουλειάς του, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με αφορμή και το σημερινό πρώτο φιλικό όπου θα δούμε κάποια από τα στοιχεία που θέλει ο Ουρουγουανός τεχνικός να έχει η ομάδα του.

«Σήμερα θα δούμε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, θα πάρουμε μια μικρή γεύση από τις ιδέες του Αλόνσο. Δεν μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα, απέναντι σε μια ομάδα τόσο χαμηλής δυναμικότητας. Θα τον ακούμε να φωνάζει συνέχεια για πίεση, η ομάδα βλέπει βίντεο με περυσινά ματς πριν τις προπονήσεις, με τον Αλόνσο να εξηγεί πως θα ήθελε να είναι τα πράγματα. Βλέπουμε έναν προπονητή με τεράστια δίψα, πάθος και θέληση για να πετύχει, όπως και το επιτελείο του. Το τι θα συμβεί δεν μπορώ να το ξέρω», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι διανύουμε τις τελευταίες ώρες του σίριαλ Γιαννούλη, με το «τριφύλλι» να τον έχει προσεγγίσει με τον καλύτερο τρόπο αλλά δεν θα περιμένει μετά την Πέμπτη, προχωρώντας σε άλλη επιλογή αν απαντήσει αρνητικά.

Ο Αθανασίου εκτίμησε πως, αν είναι ο εξτρέμ που θα έρθει να κάνει την διαφορά για τον Παναθηναϊκό, δεν πειράζει που έχει αργήσει και έχει χάσει ένα δεκαήμερο προπονήσεων.

Ενώ τόνισε ότι ο Μπάλντοκ έρχεται και θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τους «πράσινους» την προσεχή Δευτέρα.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr