Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό, καθώς στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των ανανεώσεων, αλλά και κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις που είναι ιδιαίτερα προχωρημένες, καθώς την επόμενη Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Στις 8 Ιουλίου λοιπόν στου Ρέντη θα βρεθούν όσοι παίκτες έχουν συμβόλαια, όσοι έχουν προλάβει να υπογράψουν μέχρι τότε, αλλά και ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο στόπερ Ισίδωρος Κουτσίδης, οι χαφ Χρήστος Μουζακίτης, Θεοφάνης Μπάκουλας, ο μεσοεπιθετικός, Αντώνης Παπακανέλλος και ο επιθετικός Χαράλαμπος Κωστούλας θα είναι αυτοί που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασίας.

Οι πέντε μικροί θα περάσουν από τον… έλεγχο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο εξ αυτών θα μείνουν στο ρόστερ και θα υπολογίζονται κανονικά από την πρώτη ομάδα για τη νέα σεζόν. Αυτή είναι η συμφωνία του Βάσκου προπονητή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως θέλει να αξιοποιηθεί σιγά-σιγά το πολύ καλό υλικό που υπάρχει στην ερυθρόλευκη Ακαδημία.

Ξεκάθαρος για Μασούρα ο Μεντιλίμπαρ, πιο κοντά ο Κάρμο

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσουν οριστικά, θετικά ή αρνητικά και οι υποθέσεις των Κώστα Φορτούνη, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Γιώργου Μασούρα. Ο τελευταίος φαίνεται τελικά να βρίσκεται πιο κοντά από όλους στην ανανέωση, αφού και δεν βρήκε μεγαλύτερη πρόταση και… συμβιβάστηκε με την παραμονή στο Λιμάνι. Ο Μεντιλίμπαρ πάντως έχει ξεκαθαρίσει και στην διοίκηση και στον Έλληνα άσο, πως δεν είναι αρνητικός με την παραμονή του, ωστόσο δεν ξεκινάει ως βασικός!

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες κυνηγούν την υπέρβαση με τον Νταβίντ Κάρμο και αισιοδοξούν πως στο τέλος θα τον κρατήσουν. Οι Πειραιώτες δίνουν στην Πόρτο 12 εκατ. ευρώ, συν άλλα 2 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους. Είναι κοντά στα 17,5 εκατ. ευρώ της ρήτρας που είχε μπει στον εξάμηνο δανεισμό του και οι Δράκοι δεν είναι αρνητικοί. Αρκεί να πειστούν σύντομα όλα τα μέλη του ΔΣ του πορτογαλικού συλλόγου!

Με το στυλό στο χέρι ο Ντράγκοβιτς!

Εκτός του Κάρμο όμως ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει και δεύτερο στόπερ, μετά από εισήγηση του Μεντιλίμπαρ. Μάλιστα, από Σερβία προκύπτει ότι ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς περιμένει στο... ακουστικό του τον Ολυμπιακό για να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Έχει δεχτεί τις τελευταίες ώρες προτάσεις και από άλλες ομάδες από Ρουμανία, Πολωνία και Κύπρο, αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός. Στο Λιμάνι γνωρίζουν πως μπορούν να υπογράψουν ακόμα και αύριο τον 33χρονο στόπερ, ωστόσο ακόμα ψάχνουν κάτι καλύτερο στην αγορά!  

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr